Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Але...

2023-08-25 09:07 Гра в Бухаресті викликає подвійне враження, якщо не брати до уваги результат, то це був , ...

Гра в Бухаресті викликає подвійне враження, якщо не брати до уваги результат, то це був , на погляд , досить приємний та симпатичний футбол, особливо у виконані киян, але з таким захистом грати неможливо , від слова зовсім. У в футболі , де грають професіонали головне не видовище, а його Величність результат .

А наразі кияни втратили здібність домагатись саме результату. Кожного матчу Динамо спокійно пропускає голи, і нічого не змінюється в захисті команди. Але( і знову це кляте до Динамо слово) ми чуємо, що гра була гарна з боку киян, вболівальниками вона повинна подобатись, а що результат негативний то нічого, - "ми маємо зіграти у свою гру, протиставити супернику свою комбінаційну гру, вірити в те, що ми можемо досягнути потрібного результату."

Згоден, що ще є гра в Стамбулі і там може статись, що завгодно , але на мою думку знову зроблена помилка у вигляді перенесення матчів УПЛ. Не думаю, що пауза в чемпіонаті принесе користь киянам, це вже давно всі зрозуміли , але в Динамо мають особливий погляд на подібне. Пам"ятаєте перемоги над кволими командами у підготовчому періоді з великими рахунками і що вони дали киянам, крім власного задоволення, а ось впевненості та нахабності вони не дали, бо перемагати хлопчиків не комільфо. А коли почався вітчизняний чемпіонат ми все побачили справжній рівень захисту, всі проблемі в грі, але ( знову доводиться це слово вживати) запізно щось робити, та всі минулі помилки тільки збільшуються від поразок .

Пам"ятаєте, що було перед останнім голом турків у ворота киян? Трійка динамівців вибігла на двох захисників Бешикташа, м"яч був у Сидорчука , треба було розіграти більшість, бо так вчать завжди нормальні тренери, але він відчув себе або Мессі, або Роналду, точно не знаю, та пас не віддав., сам вирішив відзначитись, а турки миттєво контратаку провели , Сидорчув ще відпочивав і ніяк не міг перешкодити, і тільки віддаля дивився , як переможний гол у ворота Динамо потрапив. Ось і все.

Те що в Динамо немає поваги до вболівальника відомо давно, але я бачу, що в клубі вже немає насамперед самоповаги у всіх , починаючи з президента, тренера і до гравців . Це- ненормально! Дуже ненормально, бо це відсутність моральності. Це коли запах грошей, зовнішня краса , намальована патріотичність та американська посмішка, не дозволяє помічати, що клуб вже на краю провалля...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.08.2023, 09:07
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть