Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2023-09-04 09:11 Як зазвичай, короткий огляд виступів наших легіонерів за минулий тиждень. Герой тижня: Максим КУЧЕРЯВИЙ Молодий півзахисник ... Наші за кордоном

Як зазвичай, короткий огляд виступів наших легіонерів за минулий тиждень.

Герой тижня:

Максим КУЧЕРЯВИЙ

Молодий півзахисник (21 рік) зробив дубль за 15 хвилин і "Сент-Джонстон" уникнув поразки в домашньому матчі з "Данді"! Це вихованець київської ДЮСШ. Ще років п'ять тому його помітили шотландці і він вже кілька років виступає там.

Раніше це були нижчі ліги. І ось в новому сезоні Максим уже гравець команди шотландської прем'єр-ліги. Колектив скромний але це вже реальний шанс вийти на зовсім інший рівень.

Офіційно оголошено, що Назарій Русин таки узгодив всі останні деталі й перейшов до "Сандерленду".

Микола КУХАРЕВИЧ

Свонсі - Борнмут - 2:3

Свонсі - Брістоль - 1:2

Тим часом в чемпіоншипі вже є наші люди. Два матчі за тиждень зіграв Микола. В обох виходив на заміну на заключні 30 хвилин. Але і кубкову гру і регулярний матч чемпіонату валійці програли.

Далі переходимо до наших британських "вершків".

Ілля ЗАБАРНИЙ

Брентфорд - Борнмут - 2:2

"Борнмут" Забарного був дуже близький до першої перемоги в сезоні. Але пропустив в компенсований час. Ілля не грав посеред тижня в Кубку Ліги. А в чемпіонаті зіграв весь матч. Шкода, що перемога вислизнула в останній момент.

Єгор ЯРМОЛЮК

Ньюпорт - Брентфорд - 1:1, пен.0:3

Єгору поки не дають можливість дебютувати в АПЛ. Зате в Кубку Ліги тренер поставив його в основний склад. 77 хвилин зіграв досить непогано. Сміливо йшов на загострення. Чекаємо вже нарешті на дебют в АПЛ.

Віталій МИКОЛЕНКО

Донкастер - Евертон - 1:2

З нетерпінням чекали на повернення Віталія. Але воно вийшло дуже прикрим - отримав нову травму. Тепер доведеться пропустити ще більше. Найближчим часом він не помічник збірній.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Арсенал - Манчестер Юнайтед - 3:1

Мій прогноз справдився. Олександр повернувся в основу. Але перемогу вирвали уже без нього.

Михайло МУДРИК

Челсі - Ноттінгем - 0:1

Кепські справи і у "Челсі", і у Мудрика. Моменти знову створюють, але реалізація мінімальна. Мудрик знову вийшов на кінець матчу. Адаптація затягнулася.

Несподіваний поворот в кар'єрі Романа Яремчука. "Валенсія" переживає останніми роками важкі часи. Минулого сезону ледь не вилетіли. Але це навіть для Яремчука й добре. Можливо Роману вдасться перезавантаження в Іспанії. Дебют очікуємо після матчів збірної.

Віктор ЦИГАНКОВ, Артем ДОВБИК

Жирона - Лас-Пальмас - 1:0

Каталунці йдуть в групі лідерів. Чергову перемогу приніс команді іспанець Порту, який вийшов на поле замість Циганкова. Довбик й далі лише змінює ветерана Стуані.

Продовжуємо мандрівку Піренейським півостровом. Влаходімоса таки продали в "Ноттінгем". Тож недаремно "Бенфіка" підписала нашого Трубіна. Диму без вогню не буває, як ми знаємо. Правда на дебют Анатолія все ще очікуємо.

Орест ЛЕБЕДЕНКО

Візела - Жиль Вісенте - 1:0

"Візела" здобула першу перемогу в чемпіонаті. Орест вийшов на заміну в середині другого тайму.

Богдан МІЛОВАНОВ

Порту - Ароука - 1:1

А ось Богдан досить неочікувано вийшов в основі проти топового "Порту". Зіграв весь матч, ще й результат позитивний. Є шанс, що тренер оцінить такий виступ і даватиме ігрового часу більше.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Торіно - Дженоа - 1:0

Оцінки ще рано робити, але поки іскри не помітно в діях Руслана. Навіть Ребров не викликав його до збірної. Логічно.

Віктор КОВАЛЕНКО

Емполі - Ювентус - 0:2

Третій клуб Коваленка в Італії. "Емполі" зараз трохи навіть сильніший за "Спецію". Але також ближче до зони вильоту. Дебютував колишній "гірник" за нову команду одразу проти "старої сеньйори"! Тут без несподіванок.

Данило ІГНАТЕНКО

Бордо - Осер - 2:4

Не виглядає, що славнозвісний "Бордо" буде цього сезону навіть боротися за повернення в еліту. Данило грає в основі. Це так. Але на цей дивізіон тренери збірної дивитися не будуть . Можливо й даремно.

Міг би згодитися зараз інший наш "француз" Соболь, але він ніяк не оклигає сам від травм.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО

Спарта Прага - Динамо Зб - 4:1

Осієк - Динамо Зб - 2:3

Чемпіон Хорватії розтринькав перевагу в два м'ячі у Празі і скотився в ЛК. Богдан вийшов на заміну в перерві. Натомість в чемпіонаті грав в основі, але був замінений через ушкодження вже у першому таймі. Таким чином всі наші "ліві" повилітали. Що придумає Ребров? Можливо Дубінчак?

Владислав КОЧЕРГІН

Копенгаген - Ракув - 1:1

Ракув - Пуща - 2:0

Нажаль більш досвідчений "Копенгаген" не пустив Влада до групового етапу ЛЧ. Хоча польська команда виглядала на рівних. Ну що ж група ЛЄ це також серйозний виклик для ще необстріляного новачка на євроарені. Матч екстракляси виграли навіть без нашого хлопця (вийшов на заміну під кінець матчу).

Максим ТАЛОВЄРОВ

ЛАСК - Аустрія Лустенау - 2:0

В ЛЄ продовжить виступати і Таловєров. Боснійського чемпіона хоч і зі скрипом але пройшли. Буде значить більше матчів і більше можливостей себе проявити нашому молодому центральному захиснику. Бо проти Лустенау вийшов лише на кілька миттєвостей.

Максим КОВАЛЬ

Шериф - Клаксвік -2:1

Залишається в ЛЄ і інший Максим. Колишній голкіпер "Динамо" разом з партнерами таки зломив опір непоступливих цього літа фарерців. Хоча для Овечих островів груповий турнір ЛК буде за щастя.

"Лудогорець" Пластуна хоч і переміг в Амстердамі, задовільниться лише ЛК. Сам Ігор матч просидів на лавці.

Роман БЕЗУС

Омонія - Апоел - 2:1

Матч кіпрських топів вийшов надто гарячим! 4 червоних на двох! Роман виходить в основі але тренер змушений був перебудувати гру через вилучення і його замінив в середині вже першого тайму.

Євген ШАХОВ

Вікторія - Тобол - 3:0

Команда Шахова без шансів влетіла в Плзені і вибула з єврокубків. Але чи хто очікував іншого?

Натомість "Легія" Харатіна здолала свого суперника і вийшла до групи ЛК. Але що нам з того, якщо сам Ігор з'являвся на полі ще в минулому році.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.09.2023, 09:11
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (792 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 143
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс 0 : 0   6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть