Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хай живе бий – біжи.

2023-11-13 10:19 Три думки про вчорашню гру Динамо з Кривбасом, точніше - Кривбаса з Динамо. Перша і головна. ...

Три думки про вчорашню гру Динамо з Кривбасом, точніше - Кривбаса з Динамо.

Перша і головна. Шовковському потрібно ставити пам’ятник на п’єдестал, з якого тільки –но скинули такий же пам’ятник Луческу. Головна заслуга Шовковського в те, що він зрозумів, що нинішній склад Динамо не здатен грати в той футбол, в який намагався грати Луческу, в футбол через контроль м’яча.

Нинішні динамівці навчені грати в футбол, який інтелектуали намагаються назвати контратакуючим, вертикальним з фланговими проходами, а в народі такий футбол називається просто «бий- біжи». Я не знущаюсь, такий футбол має право на життя, в такий футбол навіть грали динамівці в останній прихід Лобановського, коли Динамо називали чемпіоном світу по контратакам. В такий футбол Динамо перемагало і Реал, і Барселону. В такий футбол грали і колись знамениті італійські команди. Але такий футбол фізично дуже затратний, для такого футболу потрібні справжні атлети, в такий футбол гравці віком більше 30 років не грають, бо він висмоктує не тільки фізичні, але й моральні сили.

В Європі іспанцями знайдена протиотрута такому футболу - футбол через контроль м’яча, який часто називаю інтелектуальним футболом і який так не подобається деяким експертам кольору четвертого відтінку веселки.

Динамо в такий футбол грати не вміло і не вміє. І не скоро зуміє, бо апологетів контроля м’яча в динамівських структурах не було, немає і не думаю, що в найближчий час з’являться. Тому Динамо, якщо воно хоче перемагати, потрібно грати в футбол, в який вміє грати, в «бий – біжи», в вертикальний футбол, вдосконалювати його і вигравати. Хоч цей футбол навряд чи дозволить пошуршити в сучасній футбольній Європі, але іншого виходу у Динамо з вихованцями Іщенко просто немає. Це зрозумів Шовковський і вперто не хотів розуміти Луческу.

Тому, не будемо ні випендрюватись, ні понтувати, ні богувати, а просто приймемо цю дійсність і побачимо що вийде. А поки з першою перемогою Шовковського і побажаємо йому нових звитяг.

Друге. Вернидуб. Ви ще хочете Вернидуба? Вчора його команда облажалась, якщо не сказати грубіше, граючи в свій любимий вертикальний футбол. Виявилось, що найправніші захисники Кривбасу не вміють читати гру, що славетний до цієї гри Задерака– це лише пшик на рафінованій олії, а Кожушко - це гравець типу Газзаєва часів Союзу, тобто вершник без голови.

Обидва голи й вилучення прийшли після довгих пасів за спину захисників, які не розуміли що їм потрібно робити. Шовковський – такий же футбольний Вернидуб, точніше Вернидуб 2.0. Вони обидва вихованці «бий – біжи», обоє рябоє. І ставити Вернидуба в Динамо, щоб він гравців зробив справжніми мужиками не доцільно, бо Шовковський це вміє робити не гірше. Так чи любите Вагнера, тобто футбол Вернидуба?

Третє. Суддівство. Мою думку не сприйме не менше 80 відсотків вболівальників Динамо, але вилучення Безкоровайного – це, на мій погляд, всього - навсього помилкове бажання арбітра Козирянського. 2+2 так транслювало гру, що в процесі трансляції вилучення здавалось абсолютно вірним, але коли в перерві показали ще й моменти з іншої камери, які не показували під час трансляції і трансляцію з якої не показували арбітрам ВАР, то прийшла ясність, що карати необхідно було Ваната, який вже втрачаючи м’яча, КИНУВСЯ вліво, підставившись під набігаючого кривбасівця. Арбітр був далеко, метрів 25 до цього місця, бачив лише спини Ваната й Безкоровайного і прийняв рішення, яке дуже хотів прийняти. Можете зі мною не погоджуватись, можете мати іншу думку, але після перегляду цього моменту в перерві до мене прийшла лише ця думка. Хто зі мною не згоден, може самостійно знайти трансляцію з цієї камери в інтернеті і прийняти те чи інше рішення.
А таких як Ванат, який є більше провокатором, чим надійним і справжнім мужиком, ми в дитинстві відстрілювали з рогатки.
Та це лише моя думка. Можете пуляти з рогатки по мені, якщо не згодні.

А поки: хай живе бий – біжи. І не в лапках.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.11.2023, 10:19
Skyf
Статус:
Эксперт (9895 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта 1 : 0   6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45
Чемпионат Франции Лилль Лион - : - 6 мая 22:00
Чемпионат Англии Кр-л Пэлас Ман.Юнайтед - : - 6 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть