Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Містер Грін. Його війна

2024-01-23 13:36 Пост не заради посту, а заради зафіксувати історичну подію))). Так вже повелося на сайті, що коли ... Містер Грін. Його війна

Пост не заради посту, а заради зафіксувати історичну подію))). Так вже повелося на сайті, що коли містеру Гріну добряче насиплють під хвіст, він починає свій крєстовий обход.

Справа в тому, що свого часу навчився дід робити посилання на ролікі з ютуба. Що то за ролики в моменті неважливо, він і сам часто-густо не в курсі, що там транслюють. Тут головне - навчився робити посилання. Мабуть онуки допомогли, дай Бог вам здоров'я, маладиє люді))).

І от як тільки містеру Гріну не стає сечі терпіти пекельні борошна від абсолютно прозорих розборів його компетенції, летять в ефір ролик за роликом, приправлені якимось безладним текстом. Мета у такої важкої артилерії одна - поскоріше вибити зі стрічки пости, присвячені йому улюбленому, поборнику труфутбола, людині, що практично відібрала лаври цитатоносця у самого, прости Господи, Архіваріуса))).

Але, з іншого боку, містер Грін навпаки має бути задоволений собою. Я не пам'ятаю такого, щоб з чотирьох верхніх постів всі чотири були присвячені одній людині. І це не Лобановський))). Тому поки містер Грін не засрав стрічку ще якимось відео, яке всі до нього вже бачили сто разів, а він відважно "відкриває в перший раз", давайте всі разом фіксанемо в пам'яті цей момент.

Він заслужив!))).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.01.2024, 13:36
auto-zdes-dinamo-zdes2
Статус:
Наставник (2750 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд 1 : 0   27 апреля 19:30
Чемпионат Италии Лацио Верона - : - 27 апреля 21:45
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр - : - 27 апреля 22:00
Чемпионат Англии Астон Вилла Челси - : - 27 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть