Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сподівання не виправдались

2024-01-27 09:16 Час летить з величезною швидкістю... місяці, немов хвилини, дні-як секунди, та життя як перегорнута сторінка книги ...

Час летить з величезною швидкістю... місяці, немов хвилини, дні-як секунди, та життя як перегорнута сторінка книги пролітає... Начебто вчора закінчилися матчі чемпіонату УПЛ за участю Динамо, а вже наразі нас пригощають матчами підготовчого періоду. І перший уже глянули. Якщо чесно і відверто результат матчу несподіваний, точніше не його результат, а сама поведінка футболістів у синій формі.

І неважливо, що перший тайм грала молодь, якій потрібно всі сили віддавати, щоб закріпитися в команді, на полі ми побачили одну команду, яка реально сильніша за іншу, але ця одна носить ім'я не Динамо

Молодь була схожа на команду університету, але ніяк не на профі. Але головне, що у молоді швидкість зникла, точніше я її очікував побачити, але як виявилося, вона на тлі суперників була, як у гравців, що давно втомилися від футболу, або десь напередодні гри пару вагонів із цементом розвантажили та сил не вистачало на гру.

Розумію, що, за словами всіх тренерів Динамо, на тлі навантажень грати складно, тим більше не знаю, що це за навантаження. Щоправда, тільки один ніколи не скаржився на них і вимагав усім грати на межі можливостей, адже у професійному футболі інакше не можна. Прізвище я навіть не озвучую, бо воно всім давно відомо. Але це ліричний відступ від побаченого вчора.

На тлі Динамо балканці виглядали набагато впевненіше, швидше і зіграніше, але сподіваюся, це тому, що вище описано. У будь-якому разі в першому таймі склад начисто програв все, що можна було і ще привіз собі ідіотський гол. Бо так грати у захисті недоречно. У другому на поле вийшли загартовані у битвах футболісти і гра вирівнялася, щоправда, не настільки, щоб перемогти, а навіть зрівняти рахунок. Єдиноборства старші та досвідчені кияни так само програвали, як і їхні молодші товариші, а другий гол теж має присмак ідіотського, хоча можна його назвати і випадковим. Але у футболі не буває випадків, все закономірно.

Розумію, що це лише перша гра , в якій тренерський штаб хотів щось побачити та зробити корективи надалі. Але все ж таки не використовувати поодинокі моменти в атаці просто неприпустимо, як це Буяльський зробив. Він же не вчора в команді з'явився, а давненько і , як часто повторюють - майстерність не проп"єшь!. Тільки де вона поділась? Куди зникла і точно не вчора...Ось це й насторожує. І не лише прізвище Буяльського згадав, а Коля Шапаренко, невже краще виглядав? А інші, невже грали без нарікань?

Трохи сумно після гри було, бо сподівання побачити щось нове у Шовковського, не виправдались, бо навіть перша гра підготовчого періоду передбачає не просто бути на полі футболістам , а грати, тобто розуміти, що всі вболівальники киян чекають від Динамо золотих медалей, а щоб вони стали реальністю, треба вже сьогодні працювати, працювати і працювати... Іншого варіанту немає, якщо кияни дійсно бажають ще одну зірку над літерою Д додати, а до досягнень ще одне чемпіонське звання. Сподіваюсь, що це перший млинець комом Шовковського і надалі будуть зроблені висновки. Адже саме не розсмокчеться, треба щось робити....

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.01.2024, 09:16
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть