Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Поразки повинні вчити

2024-01-30 10:24 І друга гра Динамо не порадувала. Хоча той факт, що гол забили трохи підсолоджує гіркоту чергової ...

І друга гра Динамо не порадувала. Хоча той факт, що гол забили трохи підсолоджує гіркоту чергової поразки. Коментатор розривався, пояснюючи, що ноги у футболістів ще не можуть реагувати нормально після навантажень і коли розпочнуться офіційні ігри Динамо покаже себе. Важко сперечатися з ним, адже він точно поруч із командою та перед його очима весь процес тренувань.

Але будь-яку дію футболіста потрібно оцінювати за двома критеріями - думка та виконання.

Я розумію, що важко виконати той чи інший технічний прийом гравцю, коли його ноги гудуть від напруги, але дозвольте, голова ніяк не болить і думка повинна хоча б бути присутньою, проте , коли дивлюся на дії киян з гіркотою констатую відсутність цієї. Так, щеплені минулими тренерами схеми тримання м"яча , досі не відкинуті зовсім , хоча не здивуюся, якщо й у Шовковського вони теж робочі. Що в очі впадає, так повне невміння гравців Динамо вийти з-під пресингу, а постійні паси назад, захисникам, воротарю, призводять до помилок і голів в свої ворота.

Вчора на що звернув увагу, так на те, що поляки грали в пас, не перетримували круглого , як це робили кияни, тому атаки Легії були більш небезпечними, ніж у киян, що на табло і відобразилось. І ще - навіть коли у гравця Динамо було декілька варіантів віддати пас партнеру, завжди вибір був на користь пасу назад, хоча іноді були набагато цікавішими за напрямом атаки, але або страх помилитися, що можна виправити, або неможливість бачити партнера в кращій ситуації, що практично назавжди, сильно знижує атакуючий потенціал команди, адже час індивідуалістів, здатних досягати потрібного результату команди, давно минув.

Розумію, що сьогодні Динамо це не та команда, яка була взірцем не тільки для українських команд, а і для закордонних, але питання - Де, Динамо, де? треба адресувати одному пану , прізвище яке Суркіс, хоча розумію, що відповіді не дочекаюсь, бо самовпевненість цього пана, самозакоханість та зверхнє ставлення до критиці, не дозволяє побачити у майбутньому щось приємне з командою Динамо. Ось тому сьогодні в чемпіонство киян мало хто впевнений , хоча бажаючих вболівальників це побачити, багато . Все просто, вболівальника можна обдурити раз, можна й другий, третій, а потім він не вірить нікому та нічому. Якими б солодкими слова не були, адже дії ніяк не збігаються з тим, що почули, вони тільки посилюють гіркоту поразок.

До Шовковського сьогодні немає питань, він робить все, як колись бачив у інших тренерів, тобто копіює минуле , а свого ще не втілює. Це ми трохи з часом побачимо. Звичайно, якщо у нього є своє бачення динамівського футболу. Те, що дві поразки Динамо не задовольняють вболівальника дуже розумію, але пам"ятаю минулий підготовчий період, коли перемагали суперника з великим рахунком , а потім в офіційних матчах, втрачали очки . Ці дві гри були с потужним, по міркам стану киян, суперником і користі буде набагато більше, адже побачити причини поразок та зробити правильні висновки можна, на що сподіваюсь. Чекаю гру з Пахтакором, бо ще пам"ятаю легендарну команду з Аном, Федоровим, під керівництвом Базілевіча, яка назавжди залишилася у спогадах вболівальників минулого. Цікаво побачити спадкоємців цих двох команд і що вони тепер являють собою в порівнянні. Це як повернутись у минуле і згадати молодість ...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.01.2024, 10:24
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть