Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прощальна гастроль. Відмінники і двієчники.

2024-03-05 19:47 От що не кажіть, а футбол у нас цікавий. Не так, як в їхніх там МанСітях ... Прощальна гастроль. Відмінники і двієчники.

От що не кажіть, а футбол у нас цікавий. Не так, як в їхніх там МанСітях з Баваріями звісно, але цікавий. Насамперед - своєю оцею навколофутбольною вознею, експерти там, колишні судді, філософи від футбіка, все таке. А найбільше мабуть наш футбол цікавий тим, що день за днем, гра за грою - "прафєсіанали", для яких це хліб і життя, і які мають знати ну майже все про гру, кожен черговий раз дивуються банальному епізоду, як вперше.

Ну а про те, щоб навчатися на чужих помилках, це взагалі все одно що в космос полетіти. Ну, теоретично можливо, а на практиці))).

Про Александрію і Калюжного навіть не буду, просто не цікаво, бо там все максимально зрозуміло - законний технарь за тупість менеджменту. А от про гол Криськіва - буду))). Бо це прикольно - подивитися, як дехто перевзувається, а дехто продовжує натягати сову на глобус. Бідна птичка. Отже, стартуємо...

Зрозуміло, що відпрацьовуючи свої теми, зацікавлені почали відразу гнати хвилю. Але вже не так, як минулого разу, що мовляв шахта нагнула суддю, а той забоявсь. Тепер б'ють на фейр-плей. Мовляв, кривбасівці майже всією командою побігли жаліти Зубкова, а суперник такий підступний - бац-бац і в дамках. Оце я сміявся))). У нас якось вже давно саме поняття фейр-плей викривлене до не можу, і всі "дуже розумні" постійно намагаються цим користуватися. Так от, фейр-плей це не тоді, коли вашого гравця збили, щоб отримати перевагу в захисті, а ви мовчки чекаєте, поки захисники на місце повернуться. Фейр-плей - це коли Дібанго не фолить на Зубкові. Ну добре хоч ніхто вже не ниє, як минулого разу, що суддя йшов до м'яча і цим ввів в оману бідних "кривих", бо вони ж так чекали свистка, якого не мало бути. Бо постраждала сторона не просила, всі пам'ятають? Виліз як завжди Несенюк і поніс щось про Марадону і руку Бога))). Порівняв, так би мовити, щось з пальцем, тобто відверте проігнороване порушення з голом, забитим згідно правил. Вказав, розумієте, напрямок. Але вийшло відверто недолуго, скажемо прямо, хоча це вже давно фірмовий стиль Несенюка. А це офіційна особа нашого клубу, нагадую на всяк випадок. Ну типу підморгую в бік Александрії.

Як і після голу Матвієнка, сходив послухати ТаТоТаке, бо минулого разу вони там таке запалювали, що думав у них там щось порветься. Цього разу - фіфті-фіфті, навчений досвідом Співаковський гол визнав без сумнівів, нікому в Шахтар по секрету не дзвонив, ніякої маячні про фейр-плей не ніс, бо який може бути фейр-плей, якщо збили Зубкова і м'яч у його команди??? Що хочуть те і роблять, може вони не люблять Зубкова?))) А от у Смолового пердак горів знатно. Цей гол, каже, це визнання Шахтарем своєї неспроможності грати у красивого футбола!!! Оце був ор))). Не відповідає, каже, філософії футболу. Ах ти ж філософ мамкін, я навіть трохи прифігів. І це ж людина, яка типу слідкує за єврофутболом, де вже давно всі притомні не зупиняються, поки суддя не свисне, бо симулянти відверто всіх дістали. Невидовищний, каже, гол! Шахтар, каже, має забивати тільки видовищні, бо нащо тоді вони легіонерів купують? Ну я бачив, що Мішаня трохи загнаний, але щоб настільки))).

От з приводу того, що м'яч ввели не зовсім там, де порушували - от з цим теоретично можна погодитися. Але таке, знаєте... Це коли ближче до воріт підкочують, без питань, а там навпаки, далі відкотився, тому не приципово, як на мене.

Але якщо повернутися на наш сайт, то найбільше задоволення мені доставив розлогий пост "авторитетної" людини. Пост з повітря, без будь-яких посилань, але авторитетно розмазує суддю цього матчу. Як власне так само ця людина розмазала свого часу за гол Матвієнка Шандора. Тоді - за те, що Шандор використав спрей. Зрозуміло, без доказів. Тепер - Балакіна за те, що він дав поновити гру, хоча Зубков лежав. Та що там гадати, ось цитата.

Последние (ошибки методологического толка) довольно часто не имеют нормативного отражения в Правилах игры в футбол, а, как правило, отражены в методических рекомендациях компетентных нормотворческих органов. В разбираемом эпизоде арбитр матча допустил весьма грубую методологическую ошибку. А именно: в случае если игрок, получивший повреждение продолжает лежать на газоне, - арбитр обязан остановить игру для выяснения состояния футболиста и оказания ему необходимой помощи. В случае если же игрок не в состоянии подняться и продолжить игру он выносится с поля. Что бы не говорили наши умудрённые эксперты в студии канала УПЛ.ТВ, наперебой, доказывающие закономерность действий арбитра и правильность его решения по забитому голу - продолжение (возобновление) матча с лежащим на газоне игроком – недопустимо. Это – константа, то есть незыблемое правило вне зависимости от таких факторов как: либо серьёзность столкновения, либо кажущаяся незначительность травмы, либо подозрение на симуляцию.

Чесно - я не знаю цю людину, як і не розумію, чого багато хто вважає його думку авторитетною. Адже ніяких доказів на свою користь людина ніколи не наводить, мабуть вважає себе вищою за таку дрібничку. А ви ніде справді не знайдете в Правилах і рекомендаціях такої вимоги до суддів. Бо її не існує в такому вигляді, як подає це поважний пан. Чому? Я скажу - тому що вже давно судді в першу чергу керуються принципом переваги на користь атакуючої (або постраждалої) команди. Тобто якщо порушення має на меті зрив небезпечної атаки, але не зірвало, суддя може не зупиняти гру, навіть якщо когось вклали на газон, потім дати відкладений фол. Якщо порушення, звісно, не несе якоїсь жахливої загрози здоров'ю. А порушення на Зубкові таким аж ніяк не було, ну приліг, як всі лягають. Воно відбулося в кількох метрах від судді, і підходячи до місця фолу Балакін все чудово бачив, як і всі притомні глядачі.

Це говорячи про те, що гра в той момент ВЖЕ БУЛА зупинена))), і в Балакіна був час оцінити стан Зубкова. Чи за логікою "авторитетного" пана треба було зупинити зупинену гру?)))

Вона просто поновилася без свистка згідно Правил, але цей момент "авторитетний" пан якось пропускає повз))). Якщо ви дивитеся європейські матчі, то ви без зайвих зусиль назбираєте таких епізодів ну майже в кожному - коли хтось атакує, хтось фолить, хтось падає, а арбітр не свистить. Бо атака все одно продовжується і постраждала команда має шанс забити гол. На думку "авторитетного" пана, в Європі судді такі ж тупі як наші? Безумовно, якщо хтось впав так, що страшно за людину, суддя має свиснути, життя в першу чергу. Але так само очевидно, що випадок Зубкова сюди ніяк не віднесеш, і оце порівняння з того ж посту

Ибо исходя из произошедшего, могу допустить, что если бы в матче чемпионата Европы Финляндия – Дания арбитром был арбитр Николай Балакин, - участь Кристиана Эриксона, у которого остановилось сердце и жизнь которого была спасена лишь благодаря своевременно оказанной помощи, - возможно, была бы иной.

в даному контексті абсолютно недолуге і недоречне. По простому - притягнуте за вуха. Там людина просто впала сама собі майже трупом, його ніхто не чіпав, тобто вже зрозуміло, що щось не те, і навіть там суддя дав свисток не відразу, там футболісти спочатку самі зупинилися. До чого тут Зубков, який просто показував, як йому бо-бо???

Власне, минулого разу, як я не просив пана надати докази, що використання спрею зобов'язує суддю поновлювати гру за сигналом, він їх, ясна річ, не навів. Бо їх не існує. Переконаний, що й цього разу доказів не буде. Бо їх теж не існує. Нащо тоді вилив пан гівна на суддю? А хто його знає, може звичка, може заздрість, може ще щось. Навіть всіма улюблений Ступар нічого не зміг вигадати, а тут... Звичайно, якщо мені таке таки покажуть, я вибачусь, з мене не вбуде. Але щось підказує - вибачатись не доведеться))).

Ну і традиційно для сайту погнав розподіл на "справжніх" і "кротів". Справжні це в нас ті, хто вважає фейр-плеєм подякувати Дібанго за те, що заліз на голову Зубкову, але ж ВІН ВИБАЧИВСЯ! І навіть хотів його підняти! А от гравці Шахтаря гівно, бо їм плювати на самого Зубкова, він же помирав!!! Ну а кроти в нас це ті, хто розуміють, що ні міфічного фейр-плею, ні реальних Правил жодним чином порушено не було, і Зубкову набагато приємніше було, що колеги забили гол, ніж що Дібанга так ніжно гладив його у цей момент по спині. Мені навіть цікаво, що ви будете співати, якщо не приведи Господи нам заб'ють щось подібне в єврокубках. Там же ж все інакше, ага. Або Динамо коли небудь заб'є такий гол. Ото уявляю фестиваль перевзування. Добре хоч по вилученню ні в кого питань немає. Чи все таки є? Он Вернідубу не зовсім зрозуміло, чи навмисно чи ні))).

А ще було дуже весело дивитися, як Прінс розказує судді, типу нащо вони гол забили, ми ж не встигли Зубкова підняти. Нєсправєдліва!!!)))

Кінець.

P.S. Шановні і різні відвідувачі сайту. Як ви може зрозуміли, автор цього тексту не Джокер. Автор - Здесь Динамо! Здесь! Але з причин, які від мене не залежать, буквально за півгодини до публікації цього посту я отримав бан на практично пожиттєве (ото хтось порадіє:)))). Викидати було шкода, тому я попросив свого доброго знайомого опублікувати це відповідно до заголовку. Хай всім щастить, Україні - Перемоги, Динамо - титулів, всім нам - миру і щастя.

Ваш Здесь Динамо!Здесь!)))

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.03.2024, 19:47
auto-joker2
Автор:
Статус:
Наставник (1332 комментария)
Подписчиков:
20
Медали:
Выбор редакции × 26
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть