Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наш суперник: збірна Ісландії Выбор редакции

2024-03-23 14:27 Орієнтовний стартовий склад Воротар: Гакон ВАЛЬДІМАРССОН (Брентфорд, 22 роки) Дуже непогано себе проявив у минулому сезоні, ...

Орієнтовний стартовий склад

Воротар:

Гакон ВАЛЬДІМАРССОН (Брентфорд, 22 роки)

Дуже непогано себе проявив у минулому сезоні, виступаючи за шведський «Ельфсборг». Ледь не став чемпіоном. Лише в заключному турі «Мальме» в очному матчі виграв і наздогнав конкурентів, а за різницею м'ячів виявився кращим.

Але сам ісландець пішов на підвищення - взимку підписавши контракт з клубом АПЛ. Поки сидить над лавці і проходить адаптацію. Та думаю у нього є реальні шанси, бо у цьому клубі робиться ставка на молодих перспективних гравців зі Скандинавії. В дорослій збірній також робить перші кроки.

Захисники:

Даніель ГРЕТАРССОН (Сондерюске, 28 років)

Спробував сили на рівні нижчих англійських ліг. Не витягував. Зараз намагається з новим клубом вийти у провідний датський дивізіон. Вибачте кращих центральних захисників немає.

Сверір Інгі ІНГАССОН (Мідтюланд, 30 років) Інший центрбек значно майстерніший, відіграв кілька непоганих сезонів у грецькому ПАОКу. Небезпечний на стандартах. Зараз в новій команді лідирує в чемпіонаті Данії.

Гудмундур ТОРАРІНССОН ( ОФІ, 31 рік)

Досвідчений захисник. Пограв у Швеції, Данії, навіть в МЛС. Під завершення кар'єри вирішив погрітися під сонечком у Греції. Грав у молодіжних збірних, а потім випав з радарів тренерів. І ось зовсім недавно почав викликатися до національної команди.

Віктор ПАЛССОН (Ейпен, 32 роки)

Досить універсальний гравець. З чималим досвідом гри в німецькій бундеслізі. Також пограв в чемпіонатах Нідерландів, Швеції, Данії, Швейцарії, тій же МЛС. Хоча звісно аж ніяк не в провідних клубах.

Півзахист:

Арнор ТРАУСТАССОН (Норчепінг, 30 років)

На рівні шведської ліги котирується непогано . Але замахнутися на щось більше йому так і не вдалося. Може, як зіграти плеймейкера, так і забити сам. Але часто йому не вистачає фізичних сил на весь матч.

Арнор СІГУРДССОН (Блекберн, 24 роки)

Засвітився в тому ж таки «Норчепінгу». Потім був вояж в Москву. Та після початку війни швидко залишив ті краї та влаштувався непогано в Англії. Поки чемпіоншип.

Йон ТОРСТЕЙНССОН (Левен, 25 років)

Пройшов школу «Фулгема». Та конкуренцію програв і продовжив кар'єру у більш скромних лігах. У клубах забиває чимало, але в збірній здебільшого бігає по флангу і робить подачі.

Гакон Арнар ГАРАЛЬДССОН (Лілль, 20 років)

Головний ісландський перспект. Минулого літа «доги» вивалили за нього 15 млн! Бачать значить перспективу. Адже цей клуб вміє заробляти на трансферах. От і порівняємо його з нашими «бражками-судаковими».

Ісак ЙОГАНЕССОН (Фортуна, 20 років)

Основний гравець команди, що намагається повернутися у вищий світ. Вже в 17 років почав грати у дорослих командах. При тому не просто там по кілька хвилин, а як футболіст стартового складу.

Нападник:

Альберт ГУДМУНДССОН (Дженоа, 26 років)

Ще його прадід був професійним футболістом (першим в історії Ісландії). Виступав за "Мілан". Далі і дід, і батько продовжували сімейну традицію. Четвертий з роду - вихованець школи «ПСВ». Досить був помітний в «АЗ». А потім зробив цікавий зигзаг і опинився в Генуї. Там став дуже корисним. Допоміг спочатку команді повернутись в Серію А, а зараз навіть «грифони» впевнено в ній закріпились. Входить вже у групу топ бомбардирів ліги. Три м'ячі забив Ізраїлю. Одним словом дуже небезпечний форвард.

Тренер:

Оге ГАРЕЙДЕ (70 років)

Ветеран тренерського цеху. Встиг попрацювати наставником рідної Норвегії, потім Данії і ось дійшла черга до Ісландії. А ще була ціла торба скандинавських клубів. Справляє враження позитивного "дядька" з дещо дивними поглядами на оточуючий світ.

Досягнення :

Довгий час ісландці ходили в аутсайдерах. Але у відборі до ЄВРО – 2016 стався прорив. Звісно в нагоді стало розширення числа учасників. Та на самому турнірі їм вдалося вийти до 1/4 фіналу, завдавши гучного ляпаса англійцям! А в наступному відборі виграли групу і потрапили на чемпіонат світу! Щоправда там вже результат був скромніший.

Але за Ісландією тепер рекорд найменш заселеної країни , що зіграла на ЧС.

Очні протистояння:

Двічі у відборах нам випадало грати з острів'янами. Вперше до Євро – 2000. Команда Сабо зіграла 1:1 вдома і 1:0 на виїзді. Доречі переможний гол з пенальті забив Сергій Ребров. А ось вдруге наші шляхи перетнулися у групі до ЧС-2018. І тут знову – 1:1 вдома, але поразка 0:2 на виїзді. Перші кроки Шевченка як тренера.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.03.2024, 14:27
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 3 : 3 Закончился
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть