Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дайош єдиним пулом по пикам болільникам! Выбор редакции

2024-04-01 13:16 Звиняйте за слово "пики", це не я так кажу ,так вважають уафівці. Пам"ятаєте рудого? ну того ... Дайош єдиним пулом по пикам болільникам!

Звиняйте за слово "пики", це не я так кажу ,так вважають уафівці.

Пам"ятаєте рудого? ну того з шахтьора? того який не впливав, не впливає і не буде впливати на футбол? Так все таки є за що йому треба подякувати, це за показ футболу. Тільки за показ матчів, не за коментаторів, не за тамошні огляди. Онлі за показ матчів.

Дивилися ми ж все таки і достатньо доступно футбол України, єврокубки, чемпіонати забугорні та ігри збірних. Потім правда він з цим ділом зав"язав з метою економії (не вистачало на покупку гравців).

І тут звідкись (хоча чому ж звідкись - гроші на дорозі валяються) з"явилась уаф. І думаєте вона зробила, щоб можна було дивитись футбол всюди? Наївні ви люди. Футбол тепер можна дивитись не по всій Україні і не всім і тільки за гроші. Ну треба ж футбол поширювати в маси. І швирнули показ в маси!

Ну а тепер за вчорашній футбол і його показ. Сам футбол дивився до тривоги. Бачив чудовий пас (здається Сироти) на Ваната, гарний прийом м"яча і виконання. Бачив як завалили Волошина в карному майданчику, бачив як безкарно виконали фол імені Буяльського на Тимчику. А потім тривога. Як погано жити поруч з варварами!

І далі з показом все. УПЛ ТБ спочатку показувало в основному повтори матчів шахтьора. На екрані такі зрнайомі люди коментують (читай 1-й абзац). До речі подивився як пропускала голи Оболонь... Казали, що вони землю гризли... Де і коли, не побачив. Голи дуже смішні були.

Ну чекаю, чекаю. Почали показувати Колос з Дніпром. Потім пошукав на смартфоні а там уже і Бражко забив і Шапаренко з пенальті. Ось така ... малята.

Коротка кажучи вдаримо єдиним пулом по любові до футболу!

Ну хай я болільник Динамо, якому не показали футбол на виїзді. Але ж і болільники Ворскли його не побачили через варварів і єдиний пул. За єдиний пул окреме спасибі командам з пулу рудого. Сердечно вам дякуємо. І самі не бачите і іншим зась.

ЗІ. До речі читав як один з "шанувальників" Ярмоленко вибачався перед ним. Отак.

ЗЗІ. Ще раз дякую нашій рідній уаф! Ну і пулу рудого.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.04.2024, 13:16
kna
Статус:
Эксперт (35176 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Украины Динамо Верес 3 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть