Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зоря, де ти? Выбор редакции

2024-04-05 10:59 Як на мене, вчора Зоря здалася ще до виходу на поле. Динамо в цій грі не ... Зоря, де ти?

Як на мене, вчора Зоря здалася ще до виходу на поле. Динамо в цій грі не помітило зорян ні прямо, ні праворуч, ні ліворуч. Та й позаду не споглядались . Якщо навіть Чурко з Бутком не було видно в грі, то якими ж компліментами можна нагороджувати суперників киян? НІЯКИМИ…
Одному Герреро можна поспівчувати.

Він хоч намагався боротись.

Так, вчора в Зорі вийшли грати страйкарі - дисиденти від тугриків, ті, хто відмовились грати з Динамо в середині березня. Чурко, Бутко, Антюх, Вантух, Батагов з Бугаєм вирішили доказати, що отримавши тугрики, вони можуть штурмувати не тільки Еверест з Джомолунгмою (хоч це одне й теж, та чорт з ними), а і печерські пагорби. Що ж Еверест з Джомолунгмою в особі Гєллєра з Ковалем вони здолали, а на все інше … вирішили не марнувати часу. На мою думку краще б Зоря грала тим складом, яким грала по снігу зеленим м'ячем в березні. Опір Зорі з молодняком і легіонерами тоді був більш м’язистим і цупким.

Вчора луганські дисиденти - страйкарі чотири рази попали в ствір воріті. Аж – чотири... Але я не здивуюсь, якщо хG всіх ударів луганців (їх було багато - аж 6-ть) не натягло хоча б на 0,25 … 0,35. Так, сонату Шопена для фортепіано №2 сі-бемоль мінор, ор. 35 по Зорі виконувати рано, але все - таки жаль самобутню, колись легендарну Зорю. Так можна і втратити цю своєрідну команду.

А ось наш Шапаренко в цьому матчі був на висоті. Ця гра була його. Він був і її конструктором, і її технологом, і її оператором. Микола був справжнім Динамо в найкращому розумінні цього слова. А в цьому йому старанно і завзято допомагали навіть зоряни, які практично не турбували динамівську опорну зону. Андрієський і Бражко як взяли її під контроль в свої руки з першої хвилини, так і не випускали всю гру і до того ж ще й забили по голу.

Вдумайтесь: два опорники забивають по голу… Що ж тоді можна сказати про опорників Зорі, точніше про одного опорника? Там вчора намагався грати один Башич, а допомоги йому від Чурко з Мичином не було геть ніякої. Вони залишили центр поля напризволяще, чим і скористались динамівці, перекусивши Башича без прянощів за чашкою кави. Де був той Башич, коли його візаві забивали по голу?

Зоря, колись яскрава та цікава, Зоря, що викликала повагу і інтерес, гравці якої гордо і справедливо іменувались справжніми мужиками, Зоря де ти?

Ось і все, що можна сказати про цю гру. Добавлю лише, що гол Кабаєва міг би бути не лише окрасою УПЛ, а й АПЛ.

Але є ще одне, що шкребе душу. Абсолютний провал (до виходу Ярмоленко) правого динамівського флангу. Волошин геть не був тим Назаром, до якого ми стали звикати. Вчора він більше був інстаграмним гравцем, чим футбольним. Я навіть не пам’ятаю чи хоч раз він вдарив по воротам, як не можу пригадати і жодної спроби дріблінгу. Звязка Тимчик – Волошин була мертвою від народження. Чому? Не знаю…
Спитайте у Шовковського, якщо він захоче відповідати.

До речі, бачив наживо лише перший тайм за робочим столом на заводі (та й той одним оком), а другий - в запису вже дома…
Не розумію навіщо було починати грати в 15:30, тим більше що ні Зоря, ні Динамо в УПЛ ТБ не входять, а гра для «плюсів» була єдиною. Спокійно можна було грати в 18:00. Якщо хто скаже, що в цей час грали Ворскла з Поліссям, хто скажіть чесно, хто вчора дивися ту нудотину, що називалась півфіналом Кубку України.
Вболівальників потрібно поважати.

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.04.2024, 10:59
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть