Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мудрість ішака-3

2024-05-23 01:31 *ФІФА змінила офіційний постер чемпіонату світу з футзалу в Узбекістані після скандалу з зображенням російського гравця ...

*ФІФА змінила офіційний постер чемпіонату світу з футзалу в Узбекістані після скандалу з зображенням російського гравця Сергія Абрамова (з новин).

Постер переходив від одного аксакала то iншого.

-Щось на узбека не дуже схожий, - 95-річний Малiк почухав абсолютно лису потилицю.

-Не буває у нас, узбеків, таких прізвищ з "Абрамами", - повчально промовив Абдулазіз, колишній комуніст та інтернаціоналіст, а нині мулла, на шиї якого була пов'язана палестинська куфія.

-Все рівно, вродливий хлопець, - позітхнув 83-річний Бахтіар. Він місяць тому без будь-якого подвійного зміста розмалював свій паркан в усі кольори веселки, за що миттєво був зарахований до ЛГБТ-спільноти й умовно викреслений із клуба аксакалів. - Коли чемпіонат? У жовтні? Обов'язково квитки придбаю на матчі росіян.

-Та не допустили російську збірну. Забанили їх в футзалі теж - пояснив Ходжа Насреддин, який щойно приєднався до шановного зібрання в чайхані кишлака Чукуркул.

-Якого ж шайтана фото росіянина з'явилося на постері?- щиро здивувався Бахтіар.

-Мабуть, у ФІФА взяли приклад із маркетологів ташкентського зоопарку,- замислився мудрець.

А оскільки ніхто не зрозумів про що він теренить, Ходжа продовжив. - Кілька років тому керівництво зоопарку найняло спеціалістів з маркетингу , щоб ті підготували рекламний ролик для головних телеканалів країни. І хлопці виявилися справжніми профі: за 30 секунди відведеного часу зуміли показати майже 50 представників тваринного світу - від черепах до слонів, від їжаків до алігаторів - усе краще, чим пишався зоопарк. І лише одна особина не лише зіпсувала настрій керівництву, а й змусила директора терміново відправити ролик на переробку.

Справа в тому, що у ньому чи випадково, чи через чиюсь халатність, а може через злий намір, з'явилася нахабна фізія горілли Френка, що уславився в колекції приматів своєю зухвалістю й абсолютною неповагою до правил поведінки у громадських місцях. Він жбурляв фекалії в служителів, робив непристойні жести у напрямку відвідувачок, а до всіх інших повертався тією частиною тіла, що у приматів зазвичай має яскраво-червоний колір. І лише коли подібною честю Френк привітав мера і його китайських гостей, вирішили сховати волохатого волоцюгу від зайвих очей у спеціальній клітці, що була обтягнута брезентом, та ще й напис приробили: "Тимчасово зачинено"

Так ніхто і не дізнався, як Френк вибрався із саморобного карцеру й приєднався до своїх сородичів саме у той момент, коли знімали відео. Але відомо, що ролик довелось переробляти, що обійшлося бюджетному зоопарку в чималеньку суму сомів.

-Боюся, що й ФІФА доведеться цей постер редагувати, - підсумував Насреддін.

-Навіщо? Хіба він схожий на горіллу? - Бахтiар сумно подивився на сповнене інтелектом обличчя російського футзаліста.

-Запитайте у мого ішака, - і головний бухарський мудрець потягнувся за піалою з духмяним напоєм.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.05.2024, 01:31
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2324 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Евро-2024 Испания Хорватия 3 : 0   15 июня 19:00
Италия Албания - : - 15 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть