Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Генеральний прогін

2024-06-12 09:38 Вчора відбувся генеральний прогін нашої збірної перед матчами першості Європи. Якщо ігри з німцями та полякми ...

Вчора відбувся генеральний прогін нашої збірної перед матчами першості Європи. Якщо ігри з німцями та полякми були лише чернетками та начерками, то вчора була здача вистави на суд вибагливої комісії. Саме так.

Вже можна сказати, що ми вчора бачили саме те, що будемо бачити в матчах ЧЄ. Склад, що вийшов в Кишиневі – це основний склад збірної.

Можна лише гадати про хто все – таки буде грати попереду ( Довбик чи Яремчук). Та і нещасливий випадок з Миколенко сплутав всі карти Реброву.

На мою думку все ж таки (винесемо випадок з Миколенко за дужки) вчорашній стартовий склад – це був склад нашої збірної проти Бельгії. Я майже впевнений, що в нападі проти бельгійців вийде Яремчук тому, що в тій грі наші хлопці будуть в основному контратакувати, коли, як ви всі, колеги, розумієте дуже велике значення має швидкість, а вона у Романа все ж таки більша, ніж в Довбика.

Друге. В багатьох є питання, чому так вперто Ребров награє Степаненко, хоч є дуже перспективний Бражко. Але я не впевнений, що Володя зуміє зупинити свого візаві – де Брюйне, а ось Степаненно, що має великий досвід, де в м’яч, де в ніжку, в перші 60 хвилин може виснажити генія Бельгії, а потім вже можна випускати проти втомленого бельгійця і Бражко.

Саме це і зумовило Реброва поставити грати Судакова лівим атакуючим півзахисником (мені ліньки писати ці два довгі слова і тому далі буду називати їх по-старому - інсайдами), ближче до Степаненко, щоб після втрати м’яча де Брюйне, Жора підхвачував цю кулю і починав атаку, бо слово «креатив» в словнику Степаненко, на жаль, відсутнє. Вчора це добре виходило у Судакова, який, на мою думку, вчора був кращим в нашій команді.

Але, на жаль, Шапаренко в амплуа правого інсайда не продемонстрував ніякої креативності. Тому після перерви Ребров поміняв інсайдів місцями, в результаті чого обидва заграли куди цікавіше, змістовніше і результативніше, що, я гадаю, зумовить Реброва знову ламати голову, як їх розставляти подалі.

Крім того, у Реброва була і є ще одна проблема - Лукаку. Ця гора може продавити будь кого з наших центральних захисників.
Матвієнко проти Лукаку? Не смішіть мою Соньку.
Забарний проти Лукаку? Це вже щось. Але все одно впевненості не досить.
Тому я думаю, що Ребров знову ж таки дасть завдання Степаненко не давати Лукаку розігнатись, що гірник може добре робити, Шапаренко зобов’яжуть перехоплювати м’ячі, що будуть спрямовані цьому Голіафу, а на стандартах з ним буде грати Забарний. Бо хто ще.

Третє. Ці дві проблеми постійні і перманенті і Ребров моделював у вчорашній грі їх рішення. Щось виходило, щось ні, але на жаль після гри у нашого коуча, я думаю, появились нові питання і нові клопоти.

Миколенко? Що з ним? І чи зуміє Зінченко закрити цю проблему, якщо він також довго не грав та й грає абсолютно по-іншому, як грає Миколенко. Краще чи гірше – це питання. Головне що по- іншому, як хотілось би Реброву. Бо Зінченко ніколи не був і не є атакуючим фулбеком, це не його роль. Та й в захисті Зінченко грає лише вполовину того, в що грає Віталій. Ось так питання лівого захисника раптом стало основним для Реброва…

Далі.
Вчора не раз провалювався Конопля, який все ж таки награвався Ребровим основним правим фулбеком. А якщо гравець провалюється в грі з Молдовою, то що ж тоді буде в грі з більш вмілими суперниками. Тимчика, якого також пробував наш коуч, так само не вразив надійністю. А інших немає. Караваєв залишився дома. А, він до речі, міг зіграти і ліворуч…

І ще одне. Може я помиляюсь, а може й ні, але мене абсолютно не вразив Мудрик. Мудрик з тих гравців, у якого ноги думають швидше, чим голова. І ці здібності він вчора продемонстрував найкраще. А Зубков, що вийшов йому на заміну, награв на нуль цілих і майже нуль десятих. А наш лівий край в розкладах Реброва видається основним.

Питання... Питання.... На те і є ця гра генеральним прогоном, щоб відшліфувати їх рішення.

З повагою,
Скіф.

P.S. Добавлю, що це лише мої думки, можливо й абсурні...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2024, 09:38
Skyf
Статус:
Эксперт (9949 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Евро-2024 Нидерланды Франция 0 : 0 Закончился
Грузия Чехия - : - 22 июня 16:00
Турция Португалия - : - 22 июня 19:00
Бельгия Румыния - : - 22 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть