Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чемпіонат завершився, хай живе чемпіонат

2024-06-27 09:38 Чемпіонат Європи для нашої збірної завершився. Завершився рано, ще й чорти навкулачки не билися. Якщо казати ...

Чемпіонат Європи для нашої збірної завершився. Завершився рано, ще й чорти навкулачки не билися.

Якщо казати коротко, то в першу чергу, причиною такого досить несподіваного фіаско є наш коуч – пан Ребров, який не вмів і не вміє будувати атаку, а схильний до простого прагматичного футболу.

Саме так: наш провал, це абсолютний брак ідей в будуванні атак, тобто в тому, що і є уособленням футболу – творінні голу.

Ми ж не побачили не тільки виступу начальника транспортного цеху, але і варіантів того, як наша збірна хотіла атакувати.

І це знов і знову підтвердилось в грі з бельгійцями. Наші хлопці виключили з гри Лукаку, наші хлопці не дали творити де Брюйне, наші хлопці зупинили майже двометрового Онану, але наші хлопці нічого, абсолютно нічого, не показали в атаці.

Мені здається, що за всю гру був лише один красивий і небезпечний для фламанців розіграш, коли завершальний удар наносив Малиновський, але попав в якогось захисника, вирубивши його. Всі інші удари по воротам були виконані або після контратак, або після індивідальних дій футболістів (наприклад удар Малиновського після кутового або прохід Судакова).

До речі, саме через те, що наша збірна не знає, що робити в атаці і є причиною провалу Судакова на цій першості. Прийнявши м'яча, Георгій не мав варіантів для продовження атаки. Їх просто не було. Саме поєднання Судакова і Шапаренко в такій парадигмі гри є, на мій погляд, помилкою нашого коуча.

На цьому чемпіонаті в нашій збірній продивлялась лише один тактичний варіант атаки: лонгбол на Мудрика, а той від когось та й втече. Але не втік, а тікаючи ще й поламався не на тренуванні, не в грі, а на тренажері (не те прізвище досталось нашому лівому вінгеру).

Інших варіантів атаки я не бачив. Обидва ж наших голів відбулись після контратак. А перший гол, навіть з натяком на позиційну атаку, яку створили Судаков з Зінченко, коли Мудрик вже майже запоров момент. Але більше такого не було від слова зовсім.

Гра лонгболами також не була продумана і награна. Згадайте ж як же часто, наші нападники, прийнявши м’ячі після довгих передач, не мали жодної підтримки від своїх гравців, бо ті просто не встигали прийти їм на поміч, до того як їх встигали накрити захисники. В момент атаки майже ніколи не було нашої більшості на тій частині поля.

Казав і кажу знову і знову, що справжнього вдумливого тренерського штабу на сьогоднішній день у нас немає. Тренерський штаб нашої збірної – це Ребров. В єдиному числі, незважаючи на те, що має декількох помічників.

Досить…

Для збірної чемпіонат завершився, але не для нас. Чемпіонат завершився, хай живе чемпіонат.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.06.2024, 09:38
Skyf
Статус:
Эксперт (9968 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Евро-2024 Германия Дания 2 : 0   29 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть