Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Категорично не згоден

2024-06-30 12:54 Тут багато пишуть про БЕЗВІДПОВІДАОТНІСТЬ наших гравців в матчі з румунами. Категорично не згоден. Це якась ...

Тут багато пишуть про БЕЗВІДПОВІДАОТНІСТЬ наших гравців в матчі з румунами. Категорично не згоден.

Це якась дичина і маячня.

Не буває так, щоб в відповідальному матчі, який касається всіх, гравці грали безвідповідально. Не буває. Крім, одного: коли вони зливають тренера. Але не думаю, що в грі з румунами гравці зливали Реброва.

Дика і негарна гра з рівною командою буває лише тоді, коли гравці розгублюються через те, що вибраний план на гру летить шкеребень, а іншого, плану Б, немає.

Не буває безвідповідальності, коли в тебе більше виграних дуелей в атаці (32 проти 19), коли в команди більше повернень втраченоно м'яча (19 проти 9), коли більше виграних єдиноборств в повітрі (13 проти 9) і майже однакова кількість виграних дуелей в захисті (32 проти 34).

Безвідповідально так не грають. Безвідповідально так не борються.

На мою думку програли навіть не через особисті помилки Луніна, а через те, що не знали як атакувати і не вміли атакувати. Це горе команд Реброва: брак, а точніше - відсутність креативності в атаках.

ому писав і буду писати, що вмиліт нашою збірної, як пробка з бутилки шампанського (красиво, гучно зі смаком, але все-таки виліт) - це невміння Реброва будувати гру команди в позиційному нападі. Лихими атаками а-ля батько Махно з вершниками Примакова виграти у добре збитій команди можливо лише випадково або через втому суперника. На фарті. Як, наприклад, виграли у збірної Словаччини, де ми також невміло зіграли в нападі, але виграли у втомленого сусіда. І злякались йти добивати, зменшувати різницю забитих і пропущених голів, хоч це було край необхідно. І це аукнулось через чотири дні.

Це моє ІМХО, це моя скромна думка.

З повагою,
Скіф.

P.S. Статистика від Смолового...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.06.2024, 12:54
Skyf
Статус:
Эксперт (9973 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Евро-2024 Португалия Словения 0 : 0 Закончился
Румыния Нидерланды - : - 2 июля 19:00
Австрия Турция - : - 2 июля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть