Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ескіз картини: основні мазки перед стартом Выбор редакции

2024-07-22 14:54 То ж завтра о 21:00 стартуємо в польському Любліні. З яким кадровим наповненням входить наша улюблена ... Ескіз картини: основні мазки перед стартом

То ж завтра о 21:00 стартуємо в польському Любліні. З яким кадровим наповненням входить наша улюблена команда в новий сезон.

Воротарі

Георгій БУЩАН. 30 років

Беззаперечний номер один. Нажаль втратив місце основного в збірній: підріс Трубін, плюс заграв Лунін. Минулого року виглядало навіть, що він почав регресувати (можливо через втрату мотивації).

Та на даний момент альтернативи йому не бачимо

Руслан НЕЩЕРЕТ. 22 роки

Став основним воротарем молодіжної збірної. Мав всі можливості поїхати на Олімпіаду в якості головного воротаря. Та клуб вирішив все ж його не відпускати - адже в разі чого, слід мати надійного запасного на матчі з "Партизаном". Хоча саме надійністю він не відзначився навесні, коли вийшов на гру з "ЛНЗ".

Ліві захисники

Владислав ДУБІНЧАК. 26 років

Костянтин ВІВЧАРЕНКО. 22 роки

Ця позиція здавалося б непогано укомплектована. З іншого боку жоден з "лівих" не був навіть у заявці на ЄВРО. Бракує майстерності хлопцям? Конкурувати з теперішнім Миколенком дійсно важко, але якщо брати рівеь УПЛ - то це наші найкращі кадри. Шовковський виглядає, що більше симпатизує молодшому Вівчаренку (який також мав їхати в Париж).

Праві захисники

Олександр ТИМЧИК. 27 років

Навін МАЛИШ. 20 років

Незважаючи на критику, саме Олександр проявив себе чи ненайкраще серед наших на чемпіонаті Європи. Можливо він надто прямолінійний гравець, але він підкупає своєю працьовитістю і швидкісними даними. Щодо Малиша, то Навін лише починає підбиратись до основи. Враховуючи універсалізм може зіграти і в центрі захисту.

Центральні захисники

Денис ПОПОВ. 25 років

Пора Денису вже брати на себе лідерські якості. Гуль він вже набив чимало. Тепер чекаємо більшої надійності та вдалих підключень на стандарти.

Тарас МИХАВКО. 19 років

За оцінками відомого сайту залишається найбільшим талантом у своїй віковій категорії в Україні. Дуже виділявся на фоні інших на ЧЄ (U-19). При цьому він може бути досить ефективним, мені здається і зліва, і в центрі півзахисту.

Максим ДЯЧУК. 20 років

Хотів Луческу ще раз провернути "трюк з Забарним". Нажаль нового Забарного з Максима не вийшло. Фізичні дані хороші, але бракує вмінь. Та мені здається, що він здатен ще вчитись. Для центрального захисника у нього ще досить юний вік.

Браян СЕБАЛЬОС. 23 роки

Привезли таки таємничого колумбійця. Хоча виявився трохи нижчий ніж очікувалось. Хе-хе. Але в оренду таки взяли. Поки зіграв дуже мало. Тому висновки я не стану робити.

Центральні півзахисники

Володимир БРАЖКО. 22 роки

Вже основний у збірній. Степаненко може йти на пенсію. Володимир вже краще контролює позицію, а щодо фізичних даних, вміння завдати прицільних ударів з далекої відстані - це ми й так знали.

Микола ШАПАРЕНКО. 25 років

На цей момент Микола - наймастерніший гравець команди. Всі очікують, що його можуть продати влітку. Цілком допускаю, хоча без нього боротись за чемпіонство буде складно. Але якщо буде більш-менш нормальна пропозиція, яка влаштує самого Шапаренка, Суркіс ймовірно його відпустить.

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ. 31 рік

Віталій вже не такий безальтернативний як раніше. Травми частіше дошкуляють. Та й у новій схемі він не такий корисний. Також цілком можна очікувати, що він залишить команду. Правда особливих пропозицій по ньому не чутно.

Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ. 30 років

Незавжаючи на нові придбання, та поверненя орендованих, Олександр залишається в основній обоймі. Здебільшого грає на позиції опорного. Ніби вже підтягується молодь ( то й же Михайленко) але реальність така, що саме Андрієвський поки отримує довіру від Шовковського.

Валентин РУБЧИНСЬКИЙ. 22 роки

Поїхав на Олімпіаду. Але має по логіці підмінити Шапаренка, коли повернеться. За його плечима вже 2 повноцінні сезони в УПЛ. Та треба ще вписатися в нову команду. Побачимо як у нього це вийде.

Олександр ПІХАЛЬОНОК. 27 років.

Найбільш гучне поповнення в міжсезоння. Потенційно має замінити Буяльського. Пас він може віддати не гірше, але як страйкер - слабший. Сподіваємося, що він в "Динамо" розкриється ще краще.

Крайні півзахисники/нападники

Андрій ЯРМОЛЕНКО. 34 роки

Нажаль Андрій серйозно загубив швидкість. Важко сказати наскільки його часто будуть використовувати і який рівень він буде здатен підтримувати.

Владислав КАБАЄВ. 28 років

Довго адаптовувався. Шовковський знайшов таки до нього підхід ( а можливо кращу позицію). Почав і забивати, і загострювати частіше.

Назар ВОЛОШИН. 21 рік

Продовжує прогресувати. Але тепер на ньому буде більше відповідальності. Адже на нього вже розрахунок як на серйозну бойову одиницю.

Максим БРАГАРУ. 22 роки

Також поїхав на Олімпіаду. Але він лише з'явився у команді. Можливо його використовуватимуть й на фланзі захисту.

Антон ЦАРЕНКО. 20 років.

Не забуваймо про талановитого Антона. Наш "котигорошок" мені дуже подобається. Шовковський пробує його на різних позиціях. Але мені здається він має замінити Шапаренка.

Нападники

Владислав ВАНАТ. 22 роки.

Найдоржчий актив. Досить вмілий і забивний. Трохи не вистачає фізичної сили. І в позиційній атаці йому трохи важко.

Матвій ПОНОМАРЕНКО. 18 років

Іншого плану форвард. Для свого віку взагалі дуже добре фізично розвинутий. На рівні U-19 забиває чимало як за клуб так і за збірну. Сподіваємося що вже незабаром зробить прорив і у дорослому футболі.

Тренер

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ.

Досвід вже певний має. За плечима два тренувальні періоди (зимовий і літній). Тепер чекає випробовування міжнародними матчами. Побажаємо йому вдачі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.07.2024, 14:54
22.07.2024, 14:54
595982 2 zloe_bobro, auto-phoenix
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (830 комментариев)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 150

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть