Про Герреро

Темы:
Динамо

Можу помилятись, але Герреро, на мою думку, мало підходить для гри Динамо саме в УПЛ. Так, Герерро швидкий і вправний технічний гравець, але він гравець довгих передач, гравець відриву. Тобто найкраще його якості проявляються, коли команда контратакує.

Згадайте Зорю. При Ван Левені Зоря грала в контратакуючий, лонгбольний футбол.

Вміло грала, добре грала. Але ж дуже рідко грала першим номером як при Ван Левені, так і в сезоні 2023/2024

В минулому сезоні, наприклад, Зоря майже ніколи не тримала м’яча 60% часу і більше. Зоря в тому сезоні в середньому тримала м’яча 46,1% гри і виконувала за гру 9% лонгбольних пасів (26,6 за гру).

Динамо ж в минулому році тримало м’яча в середньому 57,7% часу гри. І в два рази менше виконувало лонгбольних передач -5,3% (23,3 за гру).

Тобто бачимо, що на даний момент Герреро більше вписаний в контратакуючий футбол і ми абсолютно не знаємо, як він зможе грати позиційно, в якому навики контратак менш підходять, чим скіли позиційного футболу. Герреро, на мій погляд, це той же Супряга, але на максималках.

На мою думку Наш Влад Ванат більше вписаний в нинішній динамівський футбол. Давайте глянемо на статистику Герреро і Ваната, на місце якого приходить панамець (не вірю, що СаШо буде грати в два форварда).

Хто скаже, що Герреро чимось перевершує Влада? Може трохи більш емоційніший, бо АЖ на 7 хвилин частіше за Ваната отримує гірчичник (Герреро раз за 342,6 хвилини, а Ванат отримує одну картку за 349,6, якщо рахувати видалення за два гірчичника).

А втім подивимось. З повагою,

Скіф

Автор: (Skyf)

Статус: Эксперт (10066 комментариев)

Подписчиков: 41

25 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    05.09.2024 11:26
    Думаю з цим трансфером не поспішали щоб зрозуміти де і з ким ми будемо грати в ЕК. Після визначення суперників маю підозри що в більшості ігр саме навички Герреро стануть в нагоді. Ну і взагалі виходити в сезон з фактично одним форвардом дурня. А з нинішнім графіком ігр, то повна дурня. При такому навантажені без травм не обійдеться. Тому це придбання цілком логічне. Не думаю що за такі гроші можно було знайти ліпшій варіант, враховуючі не тількі ігрові якості, а і фактор адаптації.

    Не думаю що Герреро прийшов на місце Ваната. Скоріш на підміну. Вартість Владіка на ТМ 10 лям. Це один з основних активів клубу.

    Ну і не треба забувати про збірну Панами. Добратись до якої, повертатись за відсутності авіасполучення з України займе чимало часу. А після таких мандрів потрібен буде ще й час на відновлення. До речі, як на мене це єдиний мінус цього трансферу.
    • 10
Комментировать