Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном

2024-09-30 11:15 Наші за кордоном Віталій МИКОЛЕНКО Евертон – Крістал Пелас – 2:1 Віталій повернувся після таємничої хвороби ... Наші за кордоном

Наші за кордоном

Віталій МИКОЛЕНКО

Евертон – Крістал Пелас – 2:1

Віталій повернувся після таємничої хвороби і одразу є перша перемога в новому чемпіонаті! Є сподівання, що темна смуга позаду. Принаймні фанати «ірисок» дуже задоволені грою Миколенка.

Михайло МУДРИК

Челсі – Барроу – 5:0, Челсі – Брайтон – 4:2

Поступово вимальовується основа «Челсі» за Марески.

І в ній немає місця Мудрику. Інша справа, що навіть Нкунку запасний. Але Нкунку наймається довести свою користь на полі, забиваючи хоча б команді з нижчих ліг. Михайло ж ніяк не може вписатися у командні дії. І тренер дає можливості – випускаючи в основі на кубкові матчі та Лігу Конференцій.

Єгор ЯРМОЛЮК

Брентфорд – Вест Хем – 1:1

Єгор отримав цього разу півгодини ігрового часу. Справляє непогане враження, але було дуже добре якби Ярмолюк нарешті забив. Це б додало ще більше в його реноме.

Микола КУХАРЕВИЧ

Рейнджерс – Хіберніан – 1:0

Втратив свій шанс потрапити на перші шпальти шотландських медіа Кухаревич. Йому довірили бити пенальті. Та Микола не забив. Сподіваємося, що це лише додасть йому спортивної злості.

Артем ДОВБИК

Рома – Атлетік – 1:1, Рома – Венеція – 2:1

Гольова серія Довбика обірвалася на четвертій грі. Чудовий гол головою у ворота Більбао звісно надихає. Але на такому серйозному рівні постійно забивати не реально. Хоча помітно, що Артем нарешті почав набирати фізичну форму.

Віктор ЦИГАНКОВ

Жирона – Райо Вальєкано – 0:0, Сельта – Жирона – 1:1

Набрав кондицій і Циганков. Відіграв два поспіль матчі без замін. Правда «Жироні» трохи не щастить. Плюс втрати таких гравців як Савіньо та Довбика не могли пройти безслідно. На їх місце прийшли також майстерні хлопці, але поки не настільки блискуче атакує «Жирона» як в минулому сезоні.

Анатолій ТРУБІН

Бенфіка – Жіль Вісенте – 5:1

Переконлива чергова перемога «Бенфіки». Пропустили першими але майже цього не помітили. Трубін зіграв загалом надійно. Хоча особливої роботи у нього не було. За рахунку 3:1 здійснив відмінний сейв, коли гравець гостей опинився з ним віч-на-віч. Під кутом правда, але все одно Анатолій зіграв надійно.

Максим ТАЛОВЄРОВ

Спортуніон – ЛАСК – 0:4, Рапід – ЛАСК – 1:1

Нарешті Таловєров в основному складі. Матч у Відні завжди виклик. «Рапід» був ближчим до перемоги. Але завдяки в тому числі і Максиму вдалося гостям не програти. Таловєрова відзначили найкращими оцінками. Щодо кубкової гри то там було взагалі без проблем. Тільки зазначу, що за маловідому команду «Спортуніон» дебютував наш Громов, який свого часу не вписався в «Динамо».

Роман ЯРЕМЧУК

Ліон - Олімпіакос – 2:0

Роман вперше з'явився в основі. І одразу на матч ЛЄ. Відіграв на хорошому рівні. Загострював. Інша справа, що грецька команда більше захищалась. Ну а після того як його замінили взагалі почала пропускати.

Іван ВАРФОЛОМЄЄВ

Дукла – Слован Ліберец – 1:4

Гравець молодіжної збірної України продовжує виходити на заміну під кінець матчів.

Іван ЖЕЛІЗКО, Максим ХЛАНЬ, Богдан ВЬЮНИК, Антон ЦАРЕНКО

ГКС Погонь – Лехія – 2:1, Лехія – Відзев Лодзь – 1:1

Виліт з Кубку від менш статусної команди спричинив до серйозної критики гравців. Але треба відзначити українського воротаря ГКС Сидоренка. Молодий кіпер показує непоганий рівень майстерності. В матчі чемпіонату наші хлопці вже виглядали краще. Та якби не воротар «Лехії» ймовірно все одно б програли. А так одне очко в скарбничку все ж.

Владислав КОЧЕРГІН

Легніца – Ракув – 0:0, пен.4:3, Ракув – Пуща – 2:0

Вилетів ще більш не очікувано з кубку й Кочергін зі своїм Ракувом. Довели справу до післяматчевих одинадцятиметрових і прогадали. Хоча Кочергін свій удар реалізував. В чемпіонаті ж йде все набагато краще. Запорука – добра гра в захисті. В «Пущі» продовжує грати без замін вихованець «Шахтаря» Роман Якуба.

Артем ФАВОРОВ

Ференцварош - Академія Пушкаша – 3:0

Центральний матч чемпіонату, а Артема залишили на лавці. Хоча гра була досить рівною. Але зіграв козир «Ференцвароша» Салданья. Так так, саме той, що грав ще нещодавно за «Партизан». Бразилець вистрілив хет-триком буквально за якихось 20 хвилин, вийшовши на заміну в середині другого тайму.

Олександр СИРОТА

Кирят-Шмона – Маккабі Хайфа – 0:4

Вже другий гол забив наш центральний захисник. Не пригадую від нього такої результативності в «Динамо». І взагалі не розумію чим він гірший за того ж Біловара? Тільки тим, що не так вдало одружився? Хе-хе.

Назарій РУСИН

Вотфорд - Сандерленд – 2:1

«Чорні коти» втратили лідерство в чемпіоншипі. Русин вийшов на заміну на останні 15 хвилин. До речі конкурентів у Русина додалося - приїхав з «Зеніту» такий собі Ісидор, який останні 2 роки бігав на «болотах».

Андрій ЛУНІН, Сергій СИДОРЧУК та Максим КУЧЕРЯВИЙ продовжують гріти лавки, Руслану МАЛИНОВСЬКОМУ зробили операцію, а Арсеній БАТАГОВ і Олександр ЗІНЧЕНКО відновлюються після пошкоджень.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.09.2024, 11:15
30.09.2024, 11:15
613731 1 Borya111
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (897 комментариев)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Ворскла 1 : 0   30 сентября 18:00
Чемпионат Италии Парма Кальяри - : - 30 сентября 21:45
Чемпионат Англии Борнмут Саутгемптон - : - 30 сентября 22:00
Чемпионат Испании Вильярреал Лас-Пальмас - : - 30 сентября 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть