Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наш суперник: Хоффенхайм Выбор редакции

2024-10-02 08:12 У другому матчі ЛЄ "Динамо" зіграє з німецьким "Хоффенхаймом". Орієнтовний основний склад нашого суперника Воротар Олівер ... Наш суперник: Хоффенхайм

У другому матчі ЛЄ "Динамо" зіграє з німецьким "Хоффенхаймом".

Орієнтовний основний склад нашого суперника

Воротар

Олівер БАУМАНН. 34 роки. Німеччина

Один з старожилів команди. Вже десять сезонів відіграв за «Хоффенхайм». Ніколи не відзначався особливою надійністю. Хоча йому доводиться часто працювати, бо стиль гри партнерів досить авантюрний.

Захисники

Флоріан ГРІЛІЧ. 29 років. Австрія

Також давненько вже в команді. Два роки тому спробував свої сили в «Аяксі». Та там йому не сподобалося і він повернувся. Відіграв на останньому Євро за рідну збірну. Як і вся збірна Австрії показав себе з найкращого боку.

Кевін АКПОГУМА. 29 років. Нігерія

І цей гравець знаходиться в ростері клубу більше 7 років. Не можна сказати що він був постійно основним раніше. Але в новому сезоні йому довіряють.

Тім ДРЕКСЛЕР. 19 років. Німеччина

А ось третім центральним захисником ймовірно буде молодий Дрекслер. Поки зіграв зовсім мало за дорослу команду. Та в ньому бачать перспективу. Гравець німецької молодіжки.

Півзахисники

Маріус БЮЛЬТЕР. 31 рік. Німеччина

В «Шальке» вважався фланговим нападником. Але в «Хоффенхаймі» закриває весь фланг, тому забиває дуже рідко.

Валентен ЖАНДРЕ. 24 роки. Франція

На іншому фланзі цікаве придбання. Купили нещодавно у «Лечче» за 8 млн. Охарактеризую його як швидше флангового захисника. Хоча в минулому сезоні додав і в атакувальній роботі.

Тім БІШОФ. 19 років. Німеччина

Ще один німецький талант. Грає за збірну U-19. Останнім часом все частіше з'являється і в основі клубу. Універсальний центральний півзахисник.

Антон ШТАХ. 25 років. Німеччина

Ще один універсал. Прийшов з «Майнцу» рік тому. На молодіжному рівні виділявся. Грав на Олімпіаді в Токіо.

Александер ПРАСС. 23 роки. Австрія

10 млн віддали за цього австрійця «Штурму». Чи не найкращим був у чемпіонському складі команди з Грацу. На євро розпочинав як запасний, але вже в другому матчі себе добре зарекомендував. Тепер Рангнік ставить його вже в основу

Нападники

Андрей КРАМАРІЧ. 33 роки. Хорватія

Обличчя клубу. Головний забивала та й взагалі творець в лінії атаки. У збірній такого статусу не має, але пригадується нам забивав ще у відборі ЧС-2018. Єдине, що нас може врятувати, якщо тренер дасть йому відпочити в матчі ЛЄ.

Адам ГЛОЖЕК. 22 роки. Чехія

Майже 20 млн відвалили за нього Леверкузену. У «Байєрі» залишився в тіні Боніфейса та Шика. Тут конкуренція трохи менша. Напевно керівники «Хоффенхайму» сподіваються що він замінить Крамаріча в майбутньому в ролі головного страйкера

Тренер

Пелегріно МАТЕРАЦЦО. 46 років. США.

Американець італійського походження. Батьки переїхали в США з півдня Італії. Як футболіст не зміг пробитися на серйозний рівень. А ось тренерська кар'єра видається значно краще. Кілька років був помічником у Нагельсмана. Потім очолив «Штутгарт». А тепер уже другий сезон очолює «Хоффенхайм». Звісно його тут добре всі знають і сподіваються, що результати будуть не гірші ніж в попередні роки. Та поки старт видався не ахти. В останній грі взагалі влаштували кіно – повели 3:0 на 20 хвилині і примудрилися програти!!!

«Хоффенхайм» був довгий час скромним провінційним клубом. І ось в середині нульових стався прорив. Такий успіх пов'язують з Ральфом Рангніком який вибудував цілу систему в спортивній частині клубу. Потім з'явився молодий тренер Нагельсманн. Одного разу навіть вдалося вийти до групи ЛЧ. Це вже 17 сезон поспіль в першій німецькій бундеслізі! Неймовірне досягнення. В містечку Зінцхайм чи не менше населення ніж може вмістити футбольна арена. Але стадіон постійно заповнений. Звісно головною командою регіону залишається «Штутгарт» але наприклад про іншого сусіда – «Карлсруе» майже забули (майже постійно грає в другому дивізіоні).

«Динамо» з «Хоффенхаймом» ще не перетиналося. А ось «Шахтар» грав. То був типовий «Хоффенхайм» , що багато забиває і чимало й пропускає. У схожому стилі він грає й зараз.

Тому очікуємо видовищної гри. І запасаємося терпінням.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.10.2024, 08:12
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (903 комментария)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 164
Топ-матчи
Лига чемпионов Барселона Янг Бойз 5 : 0 Закончился
Жирона Фейеноорд - : - 2 октября 19:45
Шахтер Аталанта - : - 2 октября 19:45
Астон Вилла Бавария - : - 2 октября 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть