Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хоффенхайм-Динамо:запущена хвороба проблеми центрального захисту киян

2024-10-04 00:10 Ця проблема вже не один рік. Більшість наших невдалих результатів через цю "хворобу". Запущену хворобу результативних ...

Ця проблема вже не один рік. Більшість наших невдалих результатів через цю "хворобу". Запущену хворобу результативних помилок центрального захисту (ц.з) Прикро, що керівництво клубу та ТШ, в напрямку поліпшення якості гри в ц.з. почали робити щось на трансферному ринку тільки в попереднє трансферне вікно, та купили Браяна Себальоса.

Та й з цим центральним захисником "нє всьо так АднАзначно" : є результативна помилка, проте є й блискучий гол в першому ж матчі. Загалом, на мою думку, та ще й в умовах війни придбати такого хлопця "на виріст" , з подальшою перспективою продажу- вдалий бізнес :) . Але, бляха-муха, практично одразу травми.. Отже це ні на йоту не вирішило проблему ц.з. в ближчий та середній перспективі. Проте дякую. Почався хочь якийсь рух . Та цього, вкрай недостатньо. Через те, що головна біда команди- ц.з. весь колектив психологічно грає "переляканим", бо немає надійного тилу (Бущан фізично не може все тягнути з таким ц.з.) Прямий наслідок - не впевнено грає наш креативній, та, на мій погляд, дуже пристойний півзахист . Він часто діє сумбурно особливо у єврокубках навіть коли Динамо створює якийсь конструктив в атаці. Хоча й тут (в матчі з Хоффенхаймом) заважала зайва метушня та незлагодженість. Бо , в тому числі, не було спокою за тил. Вочевидь ставка зроблена тільки на власну динамівську школу, особливо в сегменті центральних захисників. А навіщо така зацикленість ? Так, не всі поїдуть сюди, через війну, проте хтось та й поїде: в ЧУ легіонерів вистачає. Питання: де результати нашої селекційної служби в сегменті ц.з., крім Себальоса ? Це вже риторичне питання.. Притому що в інших лініях ці успіхи є.. Дивно. Так, имхо не готові до матчів такого рівня, психологічно та за рівнем особистої майстерності, Михавко й Михайленко. Це їх гольові помилки. Помилки трапляються у всіх, не біда. Хєрня коли повторюються одні й ті самі помилки, а в якості гри конкретного виконавця ВЗАГАЛІ нічого не змінюється. Отже він не зробив роботу над помилками. Принаймні цього не видно взагалі. І, таке вже, крик душі: що так довго робив на полі Михайленко?? На рівні ЧУ ц.з. теж лажає багато його відверто дитячі помилки , поки що не призвели до серьйозних турнірних втрат в ЧУ. Але це тільки питання часу. Львівський Рух цілком міг у нас виграти, саме через те, що Динамо багато дозволяло в зоні ц.з. Ми ще не грали з Олександрією, Поліссям та кротами. До ворожки не ходи, вони здатні створити нам проблеми в цій зоні. На везіння розраховувати? Чи на те,що заб'ємо більше? Впевнений: всі помітили, що відіграємось ми завжди дуже важко. Це якщо відіграємось, після того як пропускаємо першими постійно пускаючи, вгадайте з якої зони? :( Потрібні зміни в зоні ц.з. Вони перезріли. ЛЄ чудовий лакмус проблем команди. Вони потребують вирішення. Сумно те, що це так очевидно, а клуб зробив так мізерно мало, для терапії цієї запущеної хвороби центрального захисту ..

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.10.2024, 00:10
04.10.2024, 00:10
614675 1 auto-gor90
Woodstock
Автор:
(Woodstock)
Статус:
Наставник (1447 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Испании Леганес Валенсия 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Верес Заря - : - 5 октября 13:00
Чемпионат Англии Кр-л Пэлас Ливерпуль - : - 5 октября 14:30
Чемпионат Испании Эспаньол Мальорка - : - 5 октября 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть