Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2024-10-07 13:12 Наші за кордоном Михайло МУДРИК Челсі – Гент – 4:2, Челсі - Ноттінгем – 1:1 У ... Наші за кордоном

Наші за кордоном

Михайло МУДРИК

Челсі – Гент – 4:2, Челсі - Ноттінгем – 1:1

У Мудрика все без змін. Відіграв весь матч ЛК ( навіть гольова передача на рахунку), але наступну гру просидів на лавці. Вийшов на заміну лише на останній хвилині – що говорить про відверту недовіру від Марески в ключові моменти.

Ілля ЗАБАРНИЙ

Лестер – Борнмут – 1:0

Команда Забарного домінувала протягом більшої частини матчу. Мав момент гольовий і наш Ілля – пробив головою на початку другого тайму після виконання штрафного але... влучив у стійку! Потім ще й партнер влучив у перекладину. Трішки фортуна відвернулася від «Борнмута».

Єгор ЯРМОЛЮК

Брентфорд - Вулвергемптон – 5:3

Весела гра вийшла. Господарі просто більш вміло реалізували свої моменти. Прикро, що навіть в такій перестрілці не взяв участь Ярмолюк, звично вийшовши на поле на заключні 15 хвилин

Артем ДОВБИК

Ельфсборг – Рома – 1:0, Монца – Рома – 1:1

Юріч дав відпочити провідним гравцям в матчі ЛЄ. Як результат поразка (Довбик вийшов на заміну на 65 хвилині). Звісно на поразку римляни не награли точно. Але так трапляється. Цікаво чи і проти «Динамо» гратимуть резервістами? Думаю що так. В Монці Довбик здійснив шикарний індивідуальний слалом і забив черговий гол! Вийшов породистий гол.

Андрій ЛУНІН

Лілль – Реал – 1:0, Реал - Вільяреал – 2:0

Через пошкодження Куртуа дебютував в новому сезоні Лунін. І одразу «Реал» програв. Вперше за майже рік. Хоча особливої провини Андрія немає. Ну не зміг відбити одинадцятиметровий. В чемпіонаті обійшлося без подібного. Плюс зіркові партнери цього разу вже й самі забивали м'ячі. Та до збірної Лунін не їде через інфекцію. Ось так

Віктор ЦИГАНКОВ

Жирона - Фейєноорд – 2:3

Отримав чергове ушкодження і Циганков. Ще й матч знову програли в ЛЧ. Відзначимо воротаря «Жирони» Гассанігу який відбив протягом тижня 4 пенальті! Це він так реабілітовується за прикру помилку в кінці матчу з «ПСЖ».

Анатолій ТРУБІН

Бенфіка - Атлетіко – 4:0, Насьонал – Бенфіка – перенесено

«Бенфіка» дуже переконливо зіграла проти вичавленого «Атлетіко». Трубін навіть особливо не спітнів. А матч чемпіонату взагалі не відбувся, бо на Мадейру спустився такий туман, що власного носу було не видно. Який тут футбол.

Владислав КОЧЕРГІН

Радомяк – Ракув – 0:2

Дуже добже грає Влад. Забив черговий гол майстерним ударом з-за меж штрафного в нижній кут. Це вже його другий гол а сезоні. «Ракув» намагається повернутися на вершину турнірної таблиці.

Максим ХЛАНЬ, Богдан ВЬЮНИК, Антон ЦАРЕНКО, Іван ЖЕЛІЗКО

Сталь Мелец – Лехія – 2:1

Команда з Гданська в основному лише контратакувала. І в такій грі добре виглядав Хлань. В результаті саме він віддав гольовий пас. Та поки цього не вистачає щоб брати очки.

Іван ВАРФОЛОМЄЄВ

Слован Ліберец – Яблонец – 0:5

Іван вийшов на заміну за 10 хвилин до кінця. Гру вже на то час було зроблено. З такою грою Лібереца є шанси потрапити і в основний склад.

Максим ТАЛОВЄРОВ

ЛАСК – Юргорден – 2:2, ЛАСК – Клагенфурт – 4:0

З поверненням до основи Таловєрова результати пішли в гору. Так з «Юргорденом» перевагу не втримали, але вже місцеву «Аустрію» з Клагенфурта розбили.

Артем ФАВОРОВ

Академія Пушкаша – Дебрецен – 1:0

Знову Фаворов вийшов на заміну і вдалося виграти матч. Хоча сам Артем не відзначився.

Микола КУХАРЕВИЧ

Хіберніан - Мазервелл - 1:2

Кухаревич був одним з найкращих у господарів. Та потім його замінили, потім одразу вилучення, і врешті пропустили й програли.

Олександр СВАТОК

Портленд - Остін - 0:1, Лос-Анджелес Гелаксі - Остін - 2:1

Олександр оговтався від травми і повернувся в основний склад. Його команда далеко не фаворит західної конференції. Та все ж стримали більш амбітний "Портленд". В Лос-Анджелесі програли все ж. Але то лідер чемпіонату! Тепер сподіваємось Сваток покаже свій клас у збірній.

Щодо інших наших: ЯРЕМЧУК не знайшов спільної мови з тренером, ЗІНЧЕНКО, МИКОЛЕНКО, МАЛИНОВСЬКИЙ травмовані, СИДОРЧУК присів серйозно на лавку.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2024, 13:12
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (912 комментариев)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 166

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть