Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Как "убивали" Днепр

2011-12-04 16:38 Подивився сьогодні матч Іллічівець - Дніпро. Я не є прихильником жодної з цих команд, тому перегляд ...

Подивився сьогодні матч Іллічівець - Дніпро. Я не є прихильником жодної з цих команд, тому перегляд був майже академічним. Коротше кажучи: вболівав за футбол (С) :)  Але те що побачив...

Не знаю як у кого, але у мене після цього матчу виникло непереборне бажання як мінімум вмитися. Після побаченого суддівства таке враження що на тебе вилили відро помиїв. Я просто не розумію, як можна так відверто і цинічно плювати в душу людям, які просто вирішили отримати задоволення від перегляду футбольного матчу.

Мені навіть важко уявити з яким настроєм залишилися після матчу прихильники Дніпра. Їх команду просто брутально розтоптали тією пародією на суддівство, яка була  на полі. Для нашого суддівського корпусу те, що Іллічівець є фарм-клубом Шахтаря, навпаки повинно бути стимулом до більш принципового суддівства цієї команди. Хоча б щоб не викликати підозр в упередженості. Хоча кому я це кажу...  Таке враження, що суддя судив останній раз в житті :)

Тим паче не можу зрозуміти позиції Шахтаря. Якщо подібні речі відбуваються без відома його керівників (тобто від так би мовити завеликого бажання догодити тим хто при владі), то і тоді Шахтарю слід задуматися - адже це напряму руйнує його репутацію, до створення якої він так наполегливо іде. Принаймні це декларується на всіх рівнях.

Якщо ж це відбувається з відома, а то й прямої вимоги керівництва донецького клубу... Тоді, мабуть, Шахтарю в скорому часі - кирдик (вибачте за мою французьку). У цього клубу і зараз репутація регіонального (причому регіон цей чітко визначений). А декларується мета привабити вболівальників з інших регіонів, зробити клуб всеукраїнським, а такими темпами його не те що любити - за допомоги таких матчів вся Україна його буде просто ненавидіти.

P.S. Десь із середини другого тайму вимкнув звук. Вибачте, але на каналі, що позиціонує себе як загальноукраїнський, слухати цих сарафутдінових:)), які просто піною сходили від вболівання одну з команд - то вже занадто для мої нервів. І це, до речі, ще одна цеглина в стіну ненависті, яку так уперто зводить навкруг себе Шахтар (вибачте - звичайно ж східноєвропейська Барса).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.12.2011, 16:38
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть