О дискриминации болельщиков на матче «Шахтер» — «Динамо». ВИДЕО

Темы:
Чемпионат Украины, Шахтер, Динамо
Чемпионат Украины Шахтер Донецк Динамо Киев 10 ноября 2019 в 17:00 на «Футболе 1» 1070

На странице UkrBall в Facebook опубликовано заявление о дискриминации болельщиков «Динамо» в Харькове на матче с «Шахтером». Напомним, организаторы игры не пропускали на стадион людей с символикой «бело-голубых».

«До уваги керівництва клубу «Динамо» Київ.

Під час проведення матчу УПЛ «Шахтар» — «Динамо» було заборонено відвідування українського стадіону з символікою «Динамо» Київ. Інцидент зафіксовано на відео, де стюард прямо говорить про розпорядження, яке він має виконувати.

Ми закликаємо вас вдатися до наступних кроків вирішення конфлікту:

1) вимагати офіційного вибачення від ініціаторів цього розпорядження та запевнень у тому, що в майбутньому така практика вважатиметься неприпустимою;

2) в разі відсутності вибачень, запровадити дзеркальні заходи на домашніх матчах «Динамо» з «Шахтарем»;

3) вимагати пояснень від керівництва футбольного клубу «Шахтар», чому така практика була застосована саме до вболівальників з Києва — з міста, яке надало притулок донецькій команді.

P.S. Ми розуміємо, що зараз увага вболівальників та функціонерів прикута до інших подій, пов’язаних з цим матчем. Проте, це не має нівелювати значення та довгострокові наслідки інциденту з недопуском вболівальників «Динамо». Чекаємо на вашу відповідну реакцію».

Также в сети появилось видео одного из многочисленных эпизодов этого инцидента.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
шахтер новости, динамо киев новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

64 комментария
Лучший комментарий
  • Олексій Оболонський(alex2103) - Наставник
    12.11.2019 12:33
    Игорь Михайлович, ввиду того, что официальные лица принимающей стороны- ФК "Шахтер" грубо нарушили права человека предлагаю отправить письмо УАФ о снятии с вышеуказанного ФК трех очков и десятиматчевой дисквалификации стадиона. Далее, потребовать у ФК "Шахтер" установить личности этих стюардов и передать материалы для судебного разбирательства по обвинению в превышению служебных полномочий.
    • 24
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии