Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Офіційно. На ЧС-2022 використовуватиметься напівавтоматична система визначення офсайдів

2022-07-02 09:55 ФІФА оголосила, що на чемпіонаті світу 2022 року в Катарі використовуватиметься напівавтоматична система для визначення офсайдів. ... Офіційно. На ЧС-2022 використовуватиметься напівавтоматична система визначення офсайдів

ФІФА оголосила, що на чемпіонаті світу 2022 року в Катарі використовуватиметься напівавтоматична система для визначення офсайдів.

Фото — Гетті

Як повідомляється на офіційному сайті ФІФА, ця технологія допоможе арбітрам у швидкому визначенні положення «поза грою». Система автоматично визначає місцезнаходження м'яча і створює тривимірні моделі положення гравців.

«Нова технологія використовує 12 спеціальних камер, встановлених під дахом стадіону для відстеження м'яча. Також вона враховує 29 точок тіла кожного гравця, відстежуючи їхнє точне положення на полі 50 разів на секунду. Ці 29 точок включають у себе всі частини тіла, які мають значення для визначення офсайдів»,— йдеться в прес-службі ФІФА.

Кращий коментар

auto-logotype
Болела Болелов - Наставник
02.07.2022 11:10
)) Ну да. Чёй-то в голове запуталось насчёт двух "ф" - привык с английского "offside".)) А с "т" - уже неосознанно лажанул.)) Ну, ничего - 2 ошибки в одном слове это не рекорд. Бывает, что в слове из 5 букв делают 4 ошибки.))

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть