Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Юрій Вернидуб: «Україну не дуже й хотіли бачити на чемпіонаті світу»

2022-07-02 21:15 Відомий український тренер Юрій Вернидуб, який очолює нині криворізький «Кривбас », прокоментував невдачу збірної України у ... Юрій Вернидуб: «Україну не дуже й хотіли бачити на чемпіонаті світу»

Відомий український тренер Юрій Вернидуб, який очолює нині криворізький «Кривбас », прокоментував невдачу збірної України у фіналі плей-офф раунду відбірного циклу ЧС-2022  з Уельсом (0:1).

Юрій Вернидуб

«Те, що збірна України не вийшла на чемпіонат світу — це футбол, спорт. Команда дуже хотіла досягти результату і показала хорошу гру. Це я точно можу сказати.

І ще точно можу сказати, що Олександр Петраков (головний тренер збірної України, — прим.ред.) на своєму місці. Хто би що не говорив, а це щира і відкрита людина, яка теж дуже хотіла вивести нашу національну команду на чемпіонат світу. Ви можете уявити, що у нього всередині творилося після поразки від Уельсу, коли ця поразка була не за грою?

Думаю, нас не дуже й хотіли бачити на цьому чемпіонаті. Про це говорить і ситуація з непризначеним пенальті, і взагалі все суддівство в матчі з Уельсом. Точно можу сказати, що не було бажання бачити нашу Україну на чемпіонаті світу, тому що йдеться про країну, в якій йде повномасштабна війна»,— сказав Вернідуб у коментарі «Профутбол Digital».

Кращий коментар

crasavchic
Сергей Красавчик - Эксперт
02.07.2022 21:38
100%!!! С учётом прорассейского настроения инфантины (да и чеферины), ему нахрен не нужна на мундиале Сборная, которой все будут сочувствовать по политическим мотивам... Да и после, того, как его вынудили (!!!) дисквалифицировать рассею..., допустить Украину в Катар - это огорчить кента кабаева...

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть