Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ракицький близький до повернення до «Шахтаря»

2022-07-04 18:57 Колишній захисник російського «Зеніту» Ярослав Ракицький близький до повернення до клубу, в якому він зробив собі ... Ракицький близький до повернення до «Шахтаря»

Колишній захисник російського «Зеніту» Ярослав Ракицький близький до повернення до клубу, в якому він зробив собі ім'я в професійному футболі — донецький.Шахтар », Повідомив відомий український телекоментатор Віктор Вацко.

Ярослав Ракицький

За інформацією джерела, між 32-річним футболістом та «гірниками» йде переговорний процес, який близький до успішного завершення. «Своє майбутнє „Шахтар“ планує з Ракіцьким», — сказав також Вацко.

Нагадаємо, що Ракицький є вихованцем "Шахтаря". За першу команду донеччан він виступав з 2009 по 2019 рік (326 матчів, 14 голів).

Кращий коментар

AN-505
Александр Д - Наставник
05.07.2022 01:21
Как все просто! Можно годами поддерживать фашистский режим на россии, плевать на свою страну, ехать в страну-агрессор зарабатывать бабло... А, когда запахнет жареным, выдавить из себя пару фраз в пользу Украины, запустить слух, что где-то в чем-то помог армии или собирается, или действительно потратить "пару копеек" из полученных на россии миллионов и все... для многих уже патриот, уже можно и в чемпионат Украины возвращать, и в сборную, и вообще считать приличным человеком...

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть