Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Скажіть Миколі, що в нього класний автомат і нам тут такі потрібні». Алієв напхав Тищенка

2022-07-08 13:17 Колишній півзахисник київськогоДинамо " і збірної України Олександр Алієв, який служить у ЗСУ, жорстко напхав народному ... «Скажіть Миколі, що в нього класний автомат і нам тут такі потрібні». Алієв напхав Тищенка

Колишній півзахисник київськогоДинамо " і збірної України Олександр Алієв, який служить у ЗСУ, жорстко напхав народному депутату від «Слуги Народу» Миколі Тищенку. Алієв зробив це в своєму інстаграмі, запостівши в сторіз фото з депутатом:

Фото: instagram.com

«От наші депутати, відморожування сука. Скажіть хтось Миколі, що в нього дуже класний автомат і нам тут такі потрібні, але якщо він хоче стрельнути кудись, крім своєї ноги, то його ремінь не треба заправляти під плитоноску. Це ж е****й сором» — написав Алієв.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
08.07.2022 14:58
Алиев прав на миллион процентов !!! Даже современное вооружение и то, воры-депутаты присваивают для собственных "понтов"! Не в магазине же купил. А в это время на передовой ребята с АК-74 СОРОКАЛЕТНЕЙ давности выпуска, то есть стволы у них изношены в хлам, уже не говорю про АК-47, которым по 60-70 лет и их вернули с "утилизации".

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть