Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Гасперіні: «Це не та «Аталанта», на яку я розраховував»

2022-08-10 23:10 Головний тренер «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні не зовсім задоволений підбором виконавців, який є у його розпорядженні. ... Гасперіні: «Це не та «Аталанта», на яку я розраховував»

Головний тренер «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні не зовсім задоволений підбором виконавців, який є у його розпорядженні. Клуб із Бергамо брав участь у трьох поспіль розіграшах Ліги чемпіонів, а у цьому сезоні залишився без євротурнірів.

Джан П’єро Гасперіні

«Це не та „Аталанта“, на яку я розраховував. Клуб наполегливо працював, але я відчуваю, що трансферний ринок по-справжньому почав рухатися тільки зараз. Неможливо ставити цілі перед командою, поки не зачиниться трансферне вікно. Ми вели перемовини із деякими важливими для нас гравцями, але це складний ринок для всіх», — сказав наставник для прес-служби клубу.

Влітку «Аталанта» придбала півзахисника Едерсона із «Салернітани, вінгера «РБ Лейпциг» Адемола Лукмана, а також Калеб Околі повернувся із оренди в «Кремонезе». Однак клуб втратив основного центрбека Хосе Луїса Паломіно, який провалив допінг-тест.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть