Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Ребров: «Секрет успіху тренера — коли задоволені навіть ті, хто грає 5 хвилин»

2022-08-14 19:35 Головний тренер «Аль-Айну» Сергій Ребров розповів, що секретом успіху в його справі є донесення навіть до ... Сергій Ребров: «Секрет успіху тренера — коли задоволені навіть ті, хто грає 5 хвилин»

Головний тренер «Аль-Айну» Сергій Ребров розповів, що секретом успіху в його справі є донесення навіть до глибоких резервістів їх важливості для команди.

Сергій Ребров

— Справді, секрет полягає в механізмі спілкування з усіма в команді. Мені подобається спілкуватися, розмовляти з гравцями та пояснювати різні речі. Навіть гравці лави запасних, які не грають у всіх офіційних матчах, завжди поряд і щасливі бути з командою.

Я намагаюсь усіма силами допомагати їм і пояснювати. Цього сезону я в захваті від усіх запасних гравців. Усі задоволені і так старанно працюють, навіть якщо грають по 5 хвилин.

Я вважаю, що це секрет успіху, тому що футбол — це командна гра, і я не можу сказати, що кожен гравець має бути щасливим. Справді, нелегко бути щасливим, коли хочеться грати, але ти сидиш на лаві.

Вони розуміють, наскільки важливі для команди. Минулого сезону я дав зрозуміти гравцям, що вони можуть зіграти 5 хвилин і досягти позитивного результату для команди в матчі. Цей матч може стати ключовим для перемоги у чемпіонаті, — наводить слова Реброва прес-служба «Аль-Айна».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.08.2022, 19:35
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть