Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Франков: «Наймерзотніша група. Це інший «Фенер» та інший «Ренн»

2022-08-26 16:41 Журналіст Артем Франков прокоментував результати жеребкування Ліги Європи для «Динамо». Артем Франков (фото: football.ua) «І з ... Артем Франков: «Наймерзотніша група. Це інший «Фенер» та інший «Ренн»

Журналіст Артем Франков прокоментував результати жеребкування Ліги Європи для «Динамо».

Артем Франков (фото: football.ua)

«І з усіма ми грали, а з ким не грали, з тими грав „Дніпро-1“... Наймерзотніша група. І в плані особистих рахунків (це інший „Фенер“ та інший „Ренн“), і в плані загального рівня команд, і в плані очікувань. Розумієте, тепер від „Динамо“ чекатимуть, вимагатимуть і, якщо не дай Боже чого, не прощати і хаяти. Імена, бачиш, для публіки не ті, ще й за Хацкевича проходили... Дуже, дуже складний жереб і підвищена відповідальність.

З приводу терміна „зобов’язані проходити“. Ми вже досить давно не зобов’язані цим як мінімум жодному представнику п’яти топ-ліг, а цього року список пристойно розширився. Тож давайте враховувати реальність. Я не ховаю „Динамо“ у жодному разі, я сподіваюсь і надіяюся, але всього лише підкреслюю складність завдання», — написав Франков у своєму телеграм-каналі.

Кращий коментар

V.S.O.P.
ROGER MILLA - Эксперт
26.08.2022 17:07
Думаю що букмекери з вами погодяться. Турки та французи - фаворити, хоч і не такі безперечні як у випадку з Бенфікою, потім йдуть наші. АЕК - андердог, який здатен на сенсацію , подібну тій що вчинив Шеріф минулоріч в ЛЧ

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть