Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Даріо Срна: «Жеребкування? Ну слухайте, грати треба»

2022-08-26 20:13 Директор донецького «Шахтаря» з футболу Даріо Срна поділився враженнями від результатів жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів. ... Даріо Срна: «Жеребкування? Ну слухайте, грати треба»

Директор донецького «Шахтаря» з футболу Даріо Срна поділився враженнями від результатів жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів.

Даріо Срна (фото: shakhtar.com)

Даріо, як оціните групу та міць суперників?

— У Лізі чемпіонів легких груп не буває. Битимемося до останнього. «Реал» (Мадрид) — це, звісно, «Реал» (Мадрид). Із «Селтіком» ми вже грали 18 і 15 років тому. «Лейпциг» гарна команда. Тому скажімо так: могло бути гірше, могло бути краще.

Задоволення немає від такого жеребкування?

— Ну, слухайте, грати треба. Готуємось через чемпіонат. У нас молода команда, новий тренер. Найважливіше, щоб діставали задоволення від ігор, які чекають на нас. На жаль, повні трибуни не будуть в Україні, проте я впевнений, що будуть у Варшаві. Прийде багато наших уболівальників, українців — вони заслуговують, як і вся Україна, щоб ми продемонстрували гарний яскравий футбол, щоб вони діставали задоволення від нашої гри.

Ла Ліга та Бундесліга вже стартували. Що можете сказати про нинішній стан команд?

— «Лейпциг», як і ми, стартував не надто добре: у них два очки в трьох іграх. «Селтік» не дивився, а «Реал» — це «Реал». Аналізуватимемо. Спочатку треба думати про «Кривбас», добре підготуватися. Потім «Рух». А після цього думатимемо про Лігу чемпіонів.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть