Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Добровольський розповів, що занапастило російських футболістів

2022-08-30 20:06 Колишній півзахисник московського «Динамо» та збірної СРСР Ігор Добровольський вважає, що російських футболістів зіпсували гроші — ... Ігор Добровольський розповів, що занапастило російських футболістів

Колишній півзахисник московського «Динамо» та збірної СРСР Ігор Добровольський вважає, що російських футболістів зіпсували гроші — вони не мають бажання грати в топ-чемпіонатах, бо там їм не платитимуть такі зарплати, як на Росії.

Ігор Добровольський

— Наших футболістів псують гроші. Вони реально не мають бажання грати за кордоном. Їм ніколи не дадуть у Європі стільки, скільки вони отримують у Росії. Той самий Миранчук поїхав на меншу зарплату, ніж мав у «Локомотиві». І правильно зробив хлопець. Усіх грошей не заробиш. Напевно, інших просто не запрошують, — сказав Добровольський «Чемпіонату».

Кращий коментар

auto-evil-man
Evil Man - Читатель
30.08.2022 22:31
Що зіпсувало російських футболістів? А що зіпсувало російських громадян, всі 140 мільйонів? Про це герой публікації не хоче розповісти, саме в той час коли ЙОГО країна вбиває Українців, нищить Українські міста та села??? І що найпечальніше: було би добре, як би це пояснили, в першу чергу, АВТОРАМ, цієї публікації на сайті... НАВІЩО ЦЕ ТУТ ВЗАГАЛІ??? Може іще будемо постити тут новини з чемпіонату країни-агресора ??? Чи може одразу онлайн-трансляції ?

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть