Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Павелко: «Росія вже почала нести покарання за війну проти України»

2022-09-26 17:12 Президент УАФ Андрій Павелко пояснив подробиці позову УАФ до Європейського суду з прав людини щодо відшкодування ... Андрій Павелко: «Росія вже почала нести покарання за війну проти України»

Президент УАФ Андрій Павелко пояснив подробиці позову УАФ до Європейського суду з прав людини щодо відшкодування Росією збитків, завданих українському футболу.

Андрій Павелко

«Футбольна росія вже почала нести покарання за мовчазну підтримку повномасштабної війни путінського режиму проти України. Це позбавлення російських команд права брати участь в усіх змаганнях, які проходять під егідою УЄФА та ФІФА. Але головна розплата росії за всі злочини, скоєні в Україні, ще попереду. Футбольна спільнота України вже провела величезну роботу зі збору і систематизації основної інформації, щодо завданих росіянами збитків нашому футболу. Починаючи з 24 лютого УАФ у співпраці з регіональними асоціаціями, ТОП-клубами, усіма професіональними і аматорськими командами, дитячими футбольними школами і розпорядниками об’єктів інфраструктури фіксувала факти і свідчення щодо шкоди, якої зазнав український футбол. Усі отримані дані були використані при підготовці юристами УАФ позову до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) стосовно компенсації цих збитків.

Мова йде про зафіксовані втрати на всій території України, у тому числі в тимчасово окупованих районах нашої держави, зокрема в Донецькій, Луганській, Херсонській областях, а також в АР Крим. Крім того, йдеться не тільки про пошкодження, завдані російськими військовими футбольним об’єктам, але й фінансові збитки, яких зазнали усі суб’єкти футбольного життя України, зокрема, внаслідок призупинення на території нашої держави усіх футбольних змагань на всіх рівнях. Відповідний позов був поданий до офісу ЄСПЛ, який знаходиться у французькому Страсбурзі в середині вересня. Надалі юристи доповнюватимуть вже передані до ЄСПЛ дані, адже щодня з’являються нові факти злочинів, які чинять рашисти в Україні. Ми сподіваємось на справедливе рішення суду, яке змусить країну-агресора компенсувати всю завдану шкоду. Зло має бути покаране! Слава Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!» — написав Павелко у Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2022, 17:12

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть