Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

У Європі готують матч/турнір усіх зірок чотирьох топ-ліг

2022-09-30 17:38 Одна з найвпливовіших англійських газет «Таймс» пише, що навсправжки обговорюється проведення матчу всіх зірок для європейського ... У Європі готують матч/турнір усіх зірок чотирьох топ-ліг

Одна з найвпливовіших англійських газет «Таймс» пише, що навсправжки обговорюється проведення матчу всіх зірок для європейського футболу.

Лоренцо Казіні

Ідея, яку кілька тижнів тому озвучив новий власник «Челсі» Тодд Болі, стосувалася лише зустрічі зірок прем'єр-ліги, поділених на Північ та Південь. Але за даними «Таймс» така ідея сподобалася клубам і деякі з них готові розвивати ідею, додаючи до списку чемпіонати Німеччини, Італії та Іспанії.

Поки не ясно, на якій стадії зараз обговорення, і швидше за все, ідея полягає в тому, щоб провести такий матч влітку перед початком сезону або під час зимової перерви. За даними «Таймс», це лише одна ідея, але вона обговорюється. Можливо, це буде турнір чотирьох команд, зібраних із зірок кожного чемпіонату.

— Ця ідея заслуговує на увагу, — сказав Лоренцо Казіні, президент футбольної ліги Італії. — Ми вивчимо проект з клубами на наступній зустрічі і подивимося, що ми зможемо зробити. Я з хвилюванням згадую матч Європи та світу в серпні 1982 року з Дзоффом, Тарделлі, Россі, Платіні, Зіко. Це було видовище.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.09.2022, 17:38
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11214 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть