Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Роберто Моралес: «Моя ставка на суху перемогу «Реалу» над «Шахтарем»

2022-10-11 18:31 Відомий журналіст Роберто Моралес поділився прогнозом на матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким ... Роберто Моралес: «Моя ставка на суху перемогу «Реалу» над «Шахтарем»

Відомий журналіст Роберто Моралес поділився прогнозом на матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» та мадридським «Реалом», який відбудеться сьогодні у Польщі.

Роберто Моралес

— Між 2:1 і 7:1. Це різниця між двома оцінками матчу «Шахтаря» в Мадриді. Перший результат висвітило табло стадіону «Сантьяго Бернабеу», другий був би більш логічним за перший на думку Тоні Крооса. Німець ніколи не був хайпожером і любителем дати смальцю різкими висловлюваннями. Як на мене, в його варіанті більше правди ніж в підсумковому рахунку. І це не хейт «Шахтаря», ні.

«Реал» виглядає неймовірно потужно і має чимало варіантів заміни на багатьох позиціях. Після прекрасного старту для нього настала буденність. З «Гетафе» у останньому матч і довелося помучитися, але мадридці перед нинішньою грою мають чітку уяву про можливості донеччан. Ті ж у свою чергу зіграли як для себе непогано у Мадриді, але не мають ресурсів для підсилення. Тому моя ставка буде на суху перемогу «Реалу», — сказав Моралес.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.10.2022, 18:31

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть