Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Сікан кожний епізод не грає на 100 відсотків», — журналіст

2022-10-26 20:16 Відомий журналіст Сергій Тищенко — про промах нападника «Шахтаря» Данила Сікана, який не влучив із пари ... «Сікан кожний епізод не грає на 100 відсотків», — журналіст

Відомий журналіст Сергій Тищенко — про промах нападника «Шахтаря» Данила Сікана, який не влучив із пари метрів у порожні ворота «Селтика».

Данило Сикан (фото: shakhtar.com)

«Проблема Сікана — розкронцентрація. Він кожний епізод не грає на 100 відсотків. Там недобіг, там не прикрив, там недобив. Занадто велика  самовпевненість зіграла з ним злий жарт, а не технічна помилка. Тепер питання в тому, чи зможе Даня не зламатися після цього промаху? Ризики в цьому величезні. Шововський після Словенії відходив дуже довго у більше зрілому віці.

На противагу, той же Мудрик знайшов у дуже щільній опіці суперника 3 моменти, щоб забити, вийти на ворота суперника та віддати на порожні ворота. Всі ці моменти були робочі та потребували максимальної концентрації, вміння чекати свій шанс та берегти для нього сили. У Дані зовсім інший психотип свідомості.

Моє таке враження, що Сікан ніколи не шукав проблем у собі. Завдяки власному Я він зміг проявити себе у юнацькому футболі, перейти у дорослий, але це Я заважає йому стати сильним нападником», — написа́в Сергій у Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.10.2022, 20:16
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11217 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть