Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Спортивний юрист: «Туди Росії і дорога»

2022-10-31 18:18 Відомий футбольний юрист Юрій Юрченко прокоментував можливість «евакуації» Росії з УЄФА до Азії. Юрій Юрченко — ... Спортивний юрист: «Туди Росії і дорога»

Відомий футбольний юрист Юрій Юрченко прокоментував можливість «евакуації» Росії з УЄФА до Азії.

Юрій Юрченко

— Це просто смішно. Навіть якщо вони будуть переходити в Азію, то з одної сторони — туди їм і дорога. А з іншої — там рівень футболу набагато нижче. Це прекрасно помітно по всім чемпіонатам світу, як би ми не казали, що футбол вирівнявся і всі країни навчились в нього грати. Юридично це нічого не змінить, так як санкції прийняті не тільки на рівні УЄФА, а прийняті на рівні ФІФА. Рішення ФІФА діють по всій планеті і не залежать від того в якій континентальній федерації вони будуть знаходитися.

Для них нічого не зміниться абсолютно. Це якась маніпуляція, щоб показати перед своєю публікою, що вони щось роблять, що вони там з чимось не погоджуються. Це як вони демонстративно вийшли з Європейського суду з прав людини, але це трапилось після того, як їх звідти і так хотіли вигнати. Тепер вони розповідають, що хочуть вийти з УЄФА, ну і виходьте. Далі що? — сказав юрист.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть