Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Лінник: «Щойно у «Шахтаря» закінчився бензин, він відразу став схожим на вересневе «Динамо»

2022-11-04 10:27 Відомий журналіст Ігор Лінник висловився з підсумків великої поразки донецького «Шахтаря» від німецького «РБ Лейпциг» (0:4) ... Ігор Лінник: «Щойно у «Шахтаря» закінчився бензин, він відразу став схожим на вересневе «Динамо»

Відомий журналіст Ігор Лінник висловився з підсумків великої поразки донецького «Шахтаря» від німецького «РБ Лейпциг» (0:4) у матчі заключного, 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Ігор Лінник

«Що таке невідновлення у футболі? Щойно у „Шахтаря“ закінчився бензин, він відразу став схожим на вересневе „Динамо“. „Динамо“ просто раніше стартувало в офіційних турнірах...

На жаль, у разі „Шахтаря“ і „Динамо“ недовосстановлення — це не прорахунок у підготовці, а витрати активної міграції в умовах війни. Це обставини непереборної сили.

Все це треба пережити і йти далі!», — написав Лінник на своїй сторінці в соціальній Facebook.

Кращий коментар

auto--epitaph--king-crimson
Epitaph , King Crimson (Перевертун) - Эксперт
04.11.2022 11:40
по перше - не розумію всих тих хто пише про нуль ударів у ствір воріт . Куди дівати удар Ваната , який парирував воротар? По статті Лінника . У Шахтаря лазарет травмованих . Якщо під бензином Лінника мав на увазі - фарт , то він правий . Не знаю як інші , але я сприймаю успіхи Шахтаря через наявність Фортуни з великої букви . І це відбувалося як у ЛЧ , так і в ЧУ . Голи на останніх секундах чи то хвилинах в ЧУ , та ще й з рикошетами . ЛЧ проти лейпцигу у першому матчі . І до всього пощастило з Мудриком який знаходиться в кращому моменті своєї кар'єри , і до якого ще не всі пристосувалися в ЧУ. І той же самий Степаненко на пару з Матвієнко .

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Помер Луїс Сезар Менотті 2
Dynamo.kiev.ua
06.05.2024, 17:17
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть