Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Роберт Левандовскі розповів, про що говорив з Ліонелем Мессі після матчу з Аргентиною

2022-12-02 12:14 Форвард збірної Польщі Роберт Левандовскі розповів, про що говорив з Ліонелем Мессі після матчу з Аргентиною ... Роберт Левандовскі розповів, про що говорив з Ліонелем Мессі після матчу з Аргентиною

Форвард збірної Польщі Роберт Левандовскі розповів, про що говорив з Ліонелем Мессі після матчу з Аргентиною (0:2) на ЧС-2022.

Роберт Левандовскі та Ліонель Мессі. Фото: gettyimages.com

«Ми трохи поговорили, це було весело. Я сказав Мессі, що він грав більше в захисті, ніж зазвичай, але іноді це те, що потрібно команді. Це було дуже дивно. Я теж був у центрі поля, захищався, але я знав, що маю допомогти команді.

Останні десять хвилин нашої гри ми знали, що жовті картки, ймовірно, остаточно вирішать долю групи. Ми чули, що Мексика виграє всього 2:0. І тоді зрозуміли, що повинні продовжувати вірити в себе, але також довелося грати обережно і намагатися не отримати жовту картку. Коли саудити забили гол, ми відчули, що удача на нашому боці.

То була важка робота. Було неприємно, але ми вперше за 36 років вийшли в наступний етап ЧС. Це великий успіх для всієї Польщі», — цитує Левандовськи Mundo Deportivo.

Кращий коментар

borislav76
Borislav76 . - Наставник
02.12.2022 13:34
з роками все це забудуть, буде тільки результат. Два рокі тому Украіна на Евро більш меньш нормально зіграла тільки один тайм з Сев.Македонією та чудом вирвали перемогу на останніх хвилинах в Шведів. Скільки ми чекали від того составу і що вийшло по факту? Гри не було взагалі... Але результат є

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть