Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» профінансувало закупівлю дронів та Starlink для в/ч А7301

2022-12-07 16:46 Футбольний клуб «Динамо» продовжує щодня боротися єдиним фронтом з усією країною проти російських загарбників, предметно закриваючи ... «Динамо» профінансувало закупівлю дронів та Starlink для в/ч А7301

Футбольний клуб «Динамо» продовжує щодня боротися єдиним фронтом з усією країною проти російських загарбників, предметно закриваючи потреби Збройних Сил України, зокрема окремих військових частин, бойових підрозділів та територіальних громад.

Фото: fcdynamo.com

Чергової адресної допомоги потребувала військова частина А7301, бойові частини якої виконують завдання по захисту й обороні на сході нашої країни, приймаючи безпосередню участь у звільненні від російських загарбників населених пунктів у Луганській та Донецькій областях.

Командир військової частини підполковник І.Шепетін звернувся до президента «Динамо» Ігоря Суркіса з проханням у разі можливості надати благодійну допомогу частині у вигляді дронів MAVIC3 та систем зв’язку Starlink, які вкрай необхідні на передовій для успішного виконання поставлених завдань.

Футбольний клуб «Динамо» оперативно відреагував на звернення військових, купівля необхідного обладнання було профінансована, і воно найближчим часом надійде до розпорядження військової частини.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть