Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Віктор Вацко: «Відразу сказав MEGOGO, що за 750 гривень за матч я точно працювати не буду»

2022-12-13 09:37 Коментатор Віктор Вацко в ефірі програми «Вацко Live» розповів про переговори з MEGOGO, які були у ... Віктор Вацко: «Відразу сказав MEGOGO, що за 750 гривень за матч я точно працювати не буду»
13.12.2022, 09:37

Коментатор Віктор Вацко в ефірі програми «Вацко Live» розповів про переговори з MEGOGO, які були у 2020 році.

Віктор Вацко

«Я ніколи не говорив на цю тему в публічній площині, думаю, вже можна говорити. Це правда, восени 2020 у мене була зустріч з представником MEGOGO. Головна пропозиція така: «Ми купили Лігу чемпіонів, і ми пропонуємо тобі працювати на матчах групового турніру». Мова йшла про 12 матчів групового турніру.

Я відразу сказав, що за 750 гривень за матч я точно працювати не буду. Мене спитали, які гроші я хочу. Моя відповідь: «Я, в принципі, не шукаю короткотривалої співпраці, тому що мені цікава співпраця в довгу. Наприклад, угода на 3 роки. Щоб була зарплатня, щоб все було зрозумілою. Я так звик працювати, так у нас було на каналі „Футбол“.

Мені сказали: „Добре, подумай над сумою, яку ти хочеш за роботу на матчах групового турніру Ліги чемпіонів“. Наскільки я розумію, мені пропонували, в першу чергу, роботу на груповому турнірі Ліги чемпіонів, а потім — можливо. До обговорення конкретних цифр, крім 750 гривень за матч, за які я працювати точно не збирався, справа не дійшла», — сказав Вацко.

Кращий коментар

borislav76
Borislav76 . - Наставник
13.12.2022 12:17
далеко не фанат Вацько після його кар.єри на каналі футбол, але заради справедливості це не 1,5 часа роботи. Професійний коментатор готується до матчу багато часу. виписує статистику, останні новини в клубах і багато багато чого. Че не просто як Леоненко під бокал пива казки розказувати....

Читати всі коментарі (19)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть