Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Євген Левченко: «Франція ви́грає з рахунком 2:1»

2022-12-17 21:05 Колишній півзахисник збірної України, президент профспілки футболістів Нідерландів Євген Левченко поділився думкою про фінальний матч ЧС-2022 ... Євген Левченко: «Франція ви́грає з рахунком 2:1»

Колишній півзахисник збірної України, президент профспілки футболістів Нідерландів Євген Левченко поділився думкою про фінальний матч ЧС-2022 Аргентина – Франція.

Євген Левченко (фото: twitter.com)

- Я дуже сподівався на Іспанію і для себе хотів, аби трохи вдаліше виступила збірна Нідерландів. Але тут я кинув би камінь в город Луї ван Гала, оскільки у поєдинку з Аргентиною наставник зіграв у невластивий для нідерландців захисний футбол.

Французи виглядають сильнішими, якщо об’єктивно дивитися на склади команд. Єдина їхня проблема – це гра в обороні. У фіналі буду вболівати за Францію та за Мессі, у мене триває роздвоєння. Мені вкрай подобається стиль гри французів, як вони будь-якої миті можуть додати, як вони легко вмикаються. Знову ж таки, дуже хочеться, аби Мессі виграв цей Кубок світу, але, на жаль, двох переможців бути не може. Якщо прибрати всі емоції, вважаю, що Франція ви́грає з рахунком 2:1, — сказав Левченко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.12.2022, 21:05

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть