Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Росія перейде до Азії вже до нового року, — місцевий футбольний чиновник

2022-12-23 20:17 Віце-президент т.зв. РФС Денис Соловйов прокоментував ситуацію з можливим переходом організації з УЄФА до Азійської конфедерації ... Росія перейде до Азії вже до нового року, — місцевий футбольний чиновник

Віце-президент т.зв. РФС Денис Соловйов прокоментував ситуацію з можливим переходом організації з УЄФА до Азійської конфедерації футболу.

Фото: playground.ru

— Рішення буде прийнято до 31 грудня 2022 року. Справа в тому, що якщо ми не подаємо заяву про вихід з УЄФА до останнього дня фінансового року, то вони можуть сказати, що розглядатимуть наше питання в липні 2024-го. Так ми втрачаємо півтора роки. Якщо ми приймаємо рішення про вихід, то до 31-го числа їх треба повідомити. Тоді УЄФА має розглянути наше питання за півроку. Залишилося менше тижня, аби рішення ухвалити, — сказав чиновник.

Кращий коментар

Alehandr-Santino
Александр Давыдов - Наставник
23.12.2022 21:37
Вам придурки рашистські скоро буде взагалі не до спорту не до футболу. На вас чекає не фейкова, а справжня громодянська війна, яка приведе до розпаду вашої конченої звірячої педарації. В майбутньому шанс пограти в Европі матимуть хіба що те що є зараз Калінінградською областью , Карелія-якщо долучиться до Фінляндії. Кубань якщо буде рухатись цивілізованим шляхом. Кавказькі Країни також мають шанс. Можливо і частина історичної географічної Московії після суду над ними і репарацій і покаяння будуть мати шанс до цивілізованих проєктів.

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть