Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мірча Луческу: «Я піду на пенсію. Але...»

2022-12-29 09:39 Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів, яким бачить своє найближче майбутнє. Мірча Луческу (фото: digisport.ro) — ... Мірча Луческу: «Я піду на пенсію. Але...»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів, яким бачить своє найближче майбутнє.

Мірча Луческу (фото: digisport.ro)

— Ми прийшли в «Динамо» умовах пандемії, досягли результатів, про які у Києві вже й не думали. Роком раніше «Шахтар» виграв чемпіонат із перевагою в 23 очки. І з цією командою ми виграли чемпіонат, випередивши «Шахтар» на 11 очок. Тож піти з команди тоді було неможливо. Якщо тепер у мене буде момент фізичної слабкості, я піду на пенсію. Але поки ми рухаємося вперед, про відмову не може бути і мови, — сказав Луческу Digisport.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
29.12.2022 10:07
Кляті москалі! Війна забрала вже десятки тисяч життів українців, розвалила промисловість, вбиває спорт та багато іншого :( На жаль, не вдалося дограти попередній чемпіонат на весні. Як би погано "Динамо" не_грало, але б ми могли з чимось порівнювати. Провал з літньої підготовки? Так Луческу помилився, але сьогодні, на жаль, футбол далеко не_головна тема нашого життя. Перш за все, Луческу помилився зі складом, упорно вірячи в старожилів команди, та знов відправивши до аренди молодь. Ті, хто вже "виріс" ждо 25 років в арендах та повернувся, так і не змогли заявити про себе.... Звичайно, що потрібно було підписувати хоч якогось (умовно балканського) недорогого нападника, який знає, що робити з м'ячем в штрафній суперника, та не стане чекати на партнерів! Але тут ще й питання до президента клубу, а не лише до тренера.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть