Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Я балдію від цих ваших нововведень», — Леоненко відреагував на вибір найкращого футболіста року в Україні

2023-01-02 19:33 Відомий футбольний експерт і колишній нападник «Динамо» Віктор Леоненко обурився тим, що клуби почали проводити голосування, ... «Я балдію від цих ваших нововведень», — Леоненко відреагував на вибір найкращого футболіста року в Україні

Відомий футбольний експерт і колишній нападник «Динамо» Віктор Леоненко обурився тим, що клуби почали проводити голосування, в рамках яких визначають найкращого гравця своєї команди.

Віктор Леоненко

— Я так і не зрозумів, хто у нас кращий футболіст країни. Хтось пише Довбик, а «Український футбол» визнав Мудрика. І що це ще за нове опитування: гравець року в кожній команді? Скоро вже дійдемо до того, що вибиратимемо кращого гравця тренування та зборів. Я балдію від цих ваших нововведень, — сформулював експерт в ефірі Youtube-каналу «Віктор Леоненко».

Нагадаємо, за результатами опитування «Українського футболу» найкращим українським гравцем став Михайло Мудрик (295 балів), на другому місці опинився Артем Довбик (246 очок), а третім — Віталій Буяльський (67 пунктів).

Віктор Леоненко також брав участь у голосуванні від «УФ». Він віддав перевагу Довбику, а Мудрика поставив лише третім. Друге місце опинилося за Буяльським.

Кращий коментар

kunysivzi
kunysivzi k - Старожил
02.01.2023 20:35
Справа не в зависті. І навідь не в Леоненку. Справа в тому, що кротам необхідно для продажу Мудрика, щоб кращим був Мудрик. Були впевнені, що всі проголосують за нього і нічого не приймали для цього. Коли виявилось, що не Мудрик, організували уже «правильне» голосування. Наперсточники…

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть