Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

В’ячеслав Чурко: «Павлов подивився на мене і сказав: «У нас у команді із такими зачісками не ходять»

2023-01-03 17:32 Півзахисник «Зорі» В’ячеслав Чурко розповів про методи роботи Миколи Павлова, з яким він перетинався у «Маріуполі». ... В’ячеслав Чурко: «Павлов подивився на мене і сказав: «У нас у команді із такими зачісками не ходять»

Півзахисник «Зорі» В’ячеслав Чурко розповів про методи роботи Миколи Павлова, з яким він перетинався у «Маріуполі».

В'ячеслав Чурко

— У цього тренера дуже складні тренування у фізичному плані, мені було досить непросто там. Коли я тільки приїхав на базу, у мене була зачіска «ірокез». Першим мене побачив тренер воротарів й одразу ж сказав мені, що Павлову такі зачіски не подобаються. Він почав долонею, як праскою, рівняти мою зачіску.  Коли до роздягальні зайшов Павлов, то подивився на мене і сказав: «У нас у команді із такими зачісками не ходять». Я зрозумів, що доведеться підстригтися трохи коротше. Більше він мене із цього приводу не чіпав.

Одного разу до команди також приїхав футболіст, у якого волосся було до плечей. Павлов йому одразу: «Даю тобі годину. Якщо хочеш грати у команді, то чекаю тебе у своєму кабінеті із нормальною зачіскою». У той же день у гравця вже була зачіска «напівбокс». Коли Микола Петрович кричав, то дах на базі падав, усі боялися. Дисципліна у команді була на першому місці. Йому було все одно, що ти за гравець та з якої ти країни. Необхідно було на всі сто відсотків виконувати те, що він тобі казав, — сказав Чурко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.01.2023, 17:32
Топ-матчи
Чемпионат Украины Минай Динамо 1 : 3 Закінчився
Александрия Оболонь 2 : 2 Закінчився
Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть