Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Зінченко отримав одну з найгірших оцінок у матчі за «Арсенал» проти «Ньюкасла»

2023-01-04 09:51 Український захисник лондонського «Арсеналу» Олександр Зінченко вчора провів черговий матч за свою команду. Олександр Зінченко 26-річний ... Зінченко отримав одну з найгірших оцінок у матчі за «Арсенал» проти «Ньюкасла»

Український захисник лондонського «Арсеналу» Олександр Зінченко вчора провів черговий матч за свою команду.

Олександр Зінченко

26-річний футболіст потрапив у стартовий склад «канонірів» на вчорашній поєдинок чемпіонату Англії з «Ньюкаслом» і провів на полі всі 90 хвилин гри. Результативними діями українець не відзначився, при цьому в його пасиві жовта картка.

Однак дії Зінченка на футбольному полі в цьому матчі отримали низьку оцінку. Так, портал WhoScored оцінив гру українця в 6.5 бала, що стало одним із найгірших показників серед усіх гравців «Арсеналу», які виходили на полі. Аналогічну із Зінченком оцінку отримав Габріел Мартінеллі, а нижчі показники лише у Едді Нкетії (6.2) та Такехіро Томіясу (6.0), який вийшов на заміну на 76-й хвилині зустрічі.

Чемпіонат Англії 18-й тур

«Арсенал» — «Ньюкасл» — 0:0

«Арсенал»: Ремсдейл, Уайт (Томіясу, 76), Габріел, Саліба, Зінченко, Джака, Парті, Едегор, Сака, Нкетіа, Мартінеллі.

Додамо, що в нинішньому сезоні Зінченко взяв участь у 12 матчах «Арсеналу» (9 попадань у стартовий склад, 3 виходу на заміну), і на його рахунку одна результативна передача.

Кращий коментар

chees2104
Konstantin V - Наставник
04.01.2023 13:28
Оцінки від WhoScored ставляться за виконані ТТД. Грубі помилки та отримані картки знижують балли. Там прописаний алгоритм підрахунку, чисто технічна процедура. Тож гірчичник Зіни вплинув на його оцінку, яка стала суттєво нижче. Наразі, Зіна - один з фундаментальних виконавців у Артети. Гра часто йде через нього. Іноді він опиняється навіть в центральному крузі, бо настульки задіяний в комбінаціях команди. У вчорашньому матчі і Зінченка один з найбільших показників виконаних передач. Другий чи третій, не пам'ятаю. І це на позиції лівого бека. У правого захисника ці цифри набагато скромніші. Що підкреслює задіяність Зіни в командній грі. Його конкурент по позиції, Тірні грає лише тоді, коли не може Сашко, або, коли треба сушити гру. Якщо дивитися ігри Арсеналу цважно, то впадає в очі, наскільки швидко він приймає рішення. Цим він виділяється навіть на фоні партнерів, а це, на хвилинку, безумовний лідер АПЛ. Скажу відверто, допоки Зіна не перейшов до Арсеналу, не вважав його сильним гравцем, але в цьому сезоні змінив ставлення. Так, захисні скілли в нього... ну... Зрозуміло) Але на те й тренер, щоб вікористовувати найсильніші якості своїх гравців.

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть