Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Йовічевич про відхід Кривцова: «Ми висловлюємо повагу до великої легенди»

2023-02-01 18:37 Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевич прокоментував перехід захисника Сергія Кривцова до «Інтеру Майамі». Ігор Йовічевіч — ... Ігор Йовічевич про відхід Кривцова: «Ми висловлюємо повагу до великої легенди»

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевич прокоментував перехід захисника Сергія Кривцова до «Інтеру Майамі».

Ігор Йовічевіч

— Перехід до нової команди — це частина життя кожного футболіста. Але сьогодні ми висловлюємо повагу до великої легенди, який майже 13 років тому разом зі Степаненком приїхав сюди. Це дійсно великий момент для вболівальників «Шахтаря», для самого Сергія, для всіх хлопців, які тривалий час грали з Кривцовим. Я хочу висловити Сергієві великий респект — він був невід’ємною частиною великих успіхів «Шахтаря» протягом цих 13 років. Від себе як тренера, від уболівальників та партнерів по команді дякую за все, що він зробив для «Шахтаря». Хочу побажати найкращих успіхів у новому клубі, — сказав Йовичевіч.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
01.02.2023 20:58
1. "відхід" - це коли хтось помер! Може - "перехід"? 2. "Легенда" - це дуже гучне слово для команди, що мала навіть єврокубок, але ще без Крівцова. 3. Непоганий гравець, виступає за Збірну, навіть був молодіжним чемпіоном.... але ще до "Шахтяря" 4. Але, де ви знайшли в Крівцові "легенду" ??? Для порівняння, я також не згоджусь, що в нас Ярмола був легендою! (Або ви не бачили справжніх ЛЕГЕНД!)

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть