Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Колишній воротар «Шахтаря» та «Маріуполя» мешкає у таборі біженців у Бельгії

2023-02-03 08:28 Колишній воротар «Маріуполя» Євген Гальчук, який залишив цей клуб із початком війни Росії проти України, знайшовся ... Колишній воротар «Шахтаря» та «Маріуполя» мешкає у таборі біженців у Бельгії

Колишній воротар «Маріуполя» Євген Гальчук, який залишив цей клуб із початком війни Росії проти України, знайшовся в Бельгії, повідомляє місцеве видання Het Nieuwsblad.

Євген Гальчук

За інформацією джерела, 30-річний голкіпер, відомий також за виступами за донецький «Шахтар», зараз живе в тимчасовому поселенні, організованому спеціально для біженців з України в бельгійському Антверпені. Гальчук самостійно підтримує фізичну форму і перебуває в пошуку нового клубу.

Кращий коментар

Romen
Гліб Капустін - Эксперт
03.02.2023 10:25
Почитал более детальную информацию. На момент вторжения он находился на сборах в Турции и не стал возвращаться в Украину. Пытался трудоустроиться в футбольные клубы,но не вышло и вот "сдался" в Бельгии в лагерь беженцев,где можно не работать и получать пособие,мизерное,которое хватает только на еду и бытовые нужды. Это со слов моих знакомых беженцев,но мои знакомые женщины с детьми и старики,а молодые здоровые бугаи.

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть