Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Циганков отримав дуже низькі оцінки за свій дебютний матч у складі «Жирони»

2023-02-05 21:58 Як уже повідомлялося, колишній півзахисник київського «Динамо» Віктор Циганков сьогодні дебютував за свій новий клуб — ... Циганков отримав дуже низькі оцінки за свій дебютний матч у складі «Жирони»

Як уже повідомлялося, колишній півзахисник київського «Динамо» Віктор Циганков сьогодні дебютував за свій новий клуб — іспанську «Жирону», зігравши 12 хвилин у матчі чемпіонату Іспанії з «Валенсією».

Віктор Циганков

Дії українця на полі були оцінені дуже низько. Так, WhoScored поставив Циганкову всього 6.1 бала, що стало другою найгіршою оцінкою в його команді (нижче оцінка лише в Янхеля Еррери — 5.9). Трохи краще бал у екс-динамівця у SofaScore — 6.5.

Кращий коментар

auto-274
Major Just - Наставник
06.02.2023 02:13
Подивився останні 20 хвилин. Просто шокований! Приємно шокований. Неначе на іншій планеті побував! Від тої прекрасної атмосфери, прекрасної трансляції! І Цигпнков грав норм. Звісно, він може краще. І буде! А всі оці бухгалтерські програми - то для миші смолового та його сектантів, що не розуміються на грі і намагаються щось скавчати в своїх тєлєгах.

Читати всі коментарі (17)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть