Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олег Федорчук про нападників «Динамо»: «Здатність вселити віру в іншого — одна з головних тренерських якостей»

2023-02-12 19:47 Відомий український тренер Олег Федорчук розповів, чи поверне в поточному сезоні колишню форму Владислав Супряга. Олег ... Олег Федорчук про нападників «Динамо»: «Здатність вселити віру в іншого — одна з головних тренерських якостей»

Відомий український тренер Олег Федорчук розповів, чи поверне в поточному сезоні колишню форму Владислав Супряга.

Олег Федорчук

У чому перевага Супряги над Ванатом? Чому він зараз розбивався?

— У Супряги настав момент істини. Це його останній шанс закріпитись у «Динамо». Супряга і Ванат — не конкуренти. Супрязі потрібний простір, а Ванат — футболіст штрафного майданчика. Вони потрібні «Динамо» під різні завдання.

У чому причина попередніх невдач Супряги і що з ним робити?

— У Владислава дані феноменальні. Хтось йому добре поїздив по вухах, намалювавши Супрязі захмарні перспективи. Це могло призвести до депресії.

Причина тут не одна. У Влада недостатньо агресії і психологічна нестійкість. Потрібна людина, яка може вплинути на Супрягу, щоб у самого гравця розвинувся потенціал працювати в конкурентному середовищі. Не всі футболісти можуть розкритися під великим тиском.

Поясню на прикладі зв’язки Шевченко-Ребров. Андрій був стійкий психологічно, не відволікався на подразники, прогресуючи в команді, де було багато класних нападників. Ребров дуже складно адаптувався у великому футболі. Був замкнутим, тікав із Києва до Горлівки. Мало хто про це згадує зараз.

У мене були футболісти, яких доводилося витягувати. Здатність вселити віру в іншого — одна з головних тренерських якостей. У моїй практиці була не одна така драма. Чотири роки тому Дмитрик Шастал хотів закінчити з футболом у Новій Каховці, коли у нього не ладилося у футболі. Я був у шоці! Що мені робити? Я попросив його потерпіти місяць заради мене. Минув час, почав забивати, все налагодилося.

Кращий коментар

llo-stanslav
Стас ДК - Наставник
12.02.2023 20:25
Треба з гравцем працювати і награвати його особливо це відноситься до нападників. В них треба вірити та грати на них всією командою. Супряга не був частиною команди. Зараз за відсутності Буяльського, Шапаренко, Циганкова його стали помічати і він трохи ожив. Якщо нападник не стане частиною ( одним цілим) команди, якщо в нього не повірять гравці та тренери в команді йому досить важко буде заграти в команді, а потім він й сам може загубити ту віру.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть